Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Skoven gemmer på en uhyggelig hemmelighed i ny dansk film med stjerneduo

Se traileren til det psykologiske danske drama 'Superposition'

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Det kan være sundt at revidere sit liv. At udfordre status quo. Det gør det danske storbypar Stine og Teit i det psykologiske drama Superposition.

Se filmens første trailer øverst.

I filmen følger man nemlig det unge par, der sammen med deres lille søn Nemo forlader den trygge hverdag og nu flytter langt ud i de svenske skove.

De er her på jagt efter lykken og roen, mens de forsøger at genfinde kærligheden både til hinanden og naturen. Noget farligt synes imidlertid at lure i skovens skygger, hvor stilheden snart må vige pladsen for sin del af intense problemer.

 

LÆS OGSÅ: Denne danske film gav Nicolas Bro en depression i to år

I de to hovedroller finder man Marie Bach Hansen ('Hvide Sande', Hvidstengruppen II: De efterladte) og Mikkel Boe Følsgaard ('Borgen', Vores mand i Amerika, En helt almindelig familie), som tidligere har spillet overfor hinanden i DR-serien 'Arvingerne' - og i traileren ser de ud til at have deres del af brutale udfordringer i vente.

'Superposition' instrueres af den spillefilmsdebuterende Karoline Lyngbye, der er uddannet fra Den Danske Filmskole. Hun har skrevet filmen sammen med Mikkel Bak Sørensen, der tidligere har forfattet bl.a. den intense danske thriller Cutterhead.

'Superposition' får biografpremiere den 23. marts 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.