Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

'Scream 6' kommer til storbyen: Se Ghostface med et usædvanligt våben i første trailer

Uhygge i New York City

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Alt kan ske i det morderiske Scream-univers. Her er alle under mistanke for at svinge kniven, når først Ghostface dukker op og begynder at dræbe, mens alle ligeledes er mulige ofre.

Det bliver uden tvivl også tilfældet med den kommende Scream 6, som der nu er landet en ny trailer til. 

Se den nye trailer til 'Scream 6' øverst.

Selvom hemmelighederne uden tvivl er mange også i 'Scream 6', så bliver der også tilført nye elementer. Man twister nemlig udgangspunktet og lader den blodige løjer udspille sig i storbyen, nærmere bestemt New York City, hvor de forrige film alle har centreret sig om byen Woodsboro.

Den maskeklædte Ghostface er kendt for at bruge knive og slagvåben, men nu er morderen tyet til en shotgun i den indledende scene i traileren. Hvad kan det ikke blive til?

 

LÆS OGSÅ: 'Scream 6' bliver blodigere end nogensinde før

James Vanderbilt og Gus Busick har forfattet manuskriptet, som de også gjorde med Scream 5. Mens den originale medskaber og forfatter Kevin Williamson fungerer som producer. Han fortæller bl.a. om filmen:

- Det føles ikke som 'del 6', det føles, som om du ser denne store, enorme, friske genopfindelse. Jeg elsker, elsker, elsker, elsker den. Williamson fortsætter:

- Jeg har set filmen med et stort smil på læben. Jeg synes den er alt og mere. Og det var fantastisk at tage til New York. Filmen føles ny, den føles frisk.

 

LÆS OGSÅ: 11 gyserfilm du kan glæde dig til i 2023

De fire første film i franchisen er instrueret af gyserlegenden Wes Craven, mens duoen Tyler Gillett og Matt Bettinelli-Olpin overtog instruktørposten på den femte film. De står ligeledes bag kameraet på 'Scream 6'.

Det er allerede varslet, at 'Scream 6' bliver blodigere end nogensinde før, mens filmen dog må undvære franchisens nøglekarakter Sidney Prescott, som siden den første film er blevet spillet af Neve Campbell.

Tilbage på rollelisten finder man imidlertid Courteney Cox som reporteren Gale Weathers, mens også Wednesday-stjernen Jenna Ortega igen er klar til kamp!

'Scream 6' har biografpremiere den 30. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheDayDreamer

Jeg har glædet mig ubeskriveligt meget til at få et bedre kig på Scream 6, og pardon my french, men DAMN hvor den trailer leverer!!!

Jeg er VILD med at 6'eren helt fundamentalt ser ud til at blive en anderledes oplevelse end de foregående 5 film. Don't get me wrong, jeg elsker de andre, men det er satme rart at se der er tænkt i nye baner - posen er rystet, og det er lige præcis dét franchisen har brug for - for man kan ikke blive ved med at køre i samme rille, og derfor er jeg også en af de (nok få) der ikke mener at det er et kæmpe tab at Sidney Prescott ikke længere er hovedfokus i filmene. Det at Neve Campbell takkede nej til at medvirke (angiveligt grundet stridigheder om lønnen) har gjort at instruktørerne har været nødt til at tænke anderledes, og resultatet ser spændende ud!

Hele traileren giver en vibe af at det er "The Core Four" (de overlevende fra sidste film) der jages denne gang, og at målet ikke blot er én person. Alene det at vi starter med en scene hvor Ghostface nådesløst vader ind i en kiosk og bruger en freaking SHOTGUN er ikonisk. Han er iskold, og ligeglad med hvor mange der ser ham!

Der har tidligere været forlydender om at det meste af handlingen foregår på én aften (Halloween) hvilket traileren synes at understøtte, og det er også ikonisk, i-og-med at vi I de andre film altid har haft et opening kill, og så begyndte hovedgandlingen dagen efter, men på en nat hvor alle er klædt ud kan Ghostface langt nemmere forsvinde i mængden, og er der også teorier om at vi for første gang i Screams historie får mere end to mordere (en teori der er opstået bl.a på baggrund af et tidligere billede som viser hele tre forskellige Ghostface masker), og at vi måske ser "Cult Of Ghostface" ideen med en hel gruppe af folk der forguder karakteren/de tidligere mordere, og nu leger "katten efter musen" og vi ser dem jage de overlevende rundt i New York! (Der er også det med Ghostface alteret!)

Derudover glæder jeg mig også rigtig meget til at se Samara Weaving i filmen (skuespillerinden der spillede hovedrollen i instruktørduoens første film "Ready Or Not") - og så er Kirby fra den fjerde Scream film (Hayden Panettiere) tilbage!!

Personligt er jeg ikke en af dem der tror at Stu Macher (en af morderne fra originalen) står bag - i min verden er han død og borte - MEN - i 5"eren blev det konstateret at han har en søster (Leslie) hvis søn Vince blev dræbt af Ghostface. Nu har de gennem Sam etableret en måde for Billy Loomis at være en del af franchisen igen, så et eller andet sted håber jeg at vi får mere at se til Leslie (potentielt som hovedmorderen her i den nye film), for det ville være en fed omgang fan service og en hyldest til Stu. Måske klikkede det for Leslie da både hendes bror og søn blev dræbt, og der er tydeligvis også mental sygdom i dén familie.

Eller måske kommer der et plot-twist hvor det viser sig at Sam har tabt kampen imod sin indre dæmon (Billy) og har givet efter for mørket...

Eller, og denne teori fascinerer mig også lidt: i Scream 3 var det meningen at Roman Bridger skulle have haft en medskyldig - pigen kaldet Angelina. Måske er hun (eller en potentiel datter) planlæggeren bag det hele!

Alt i alt, tror jeg det her bliver en mega fed film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.