'Scream 6' kommer til storbyen: Se Ghostface med et usædvanligt våben i første trailer

Uhygge i New York City
Scream 6 Ghostface
(© Scream 6 (SF Studios))

Alt kan ske i det morderiske Scream-univers. Her er alle under mistanke for at svinge kniven, når først Ghostface dukker op og begynder at dræbe, mens alle ligeledes er mulige ofre.

Det bliver uden tvivl også tilfældet med den kommende Scream 6, som der nu er landet en ny trailer til. 

Se den nye trailer til 'Scream 6' øverst.

Selvom hemmelighederne uden tvivl er mange også i 'Scream 6', så bliver der også tilført nye elementer. Man twister nemlig udgangspunktet og lader den blodige løjer udspille sig i storbyen, nærmere bestemt New York City, hvor de forrige film alle har centreret sig om byen Woodsboro.

Den maskeklædte Ghostface er kendt for at bruge knive og slagvåben, men nu er morderen tyet til en shotgun i den indledende scene i traileren. Hvad kan det ikke blive til?

 

LÆS OGSÅ: 'Scream 6' bliver blodigere end nogensinde før

James Vanderbilt og Gus Busick har forfattet manuskriptet, som de også gjorde med Scream 5. Mens den originale medskaber og forfatter Kevin Williamson fungerer som producer. Han fortæller bl.a. om filmen:

- Det føles ikke som 'del 6', det føles, som om du ser denne store, enorme, friske genopfindelse. Jeg elsker, elsker, elsker, elsker den. Williamson fortsætter:

- Jeg har set filmen med et stort smil på læben. Jeg synes den er alt og mere. Og det var fantastisk at tage til New York. Filmen føles ny, den føles frisk.

 

LÆS OGSÅ: 11 gyserfilm du kan glæde dig til i 2023

De fire første film i franchisen er instrueret af gyserlegenden Wes Craven, mens duoen Tyler Gillett og Matt Bettinelli-Olpin overtog instruktørposten på den femte film. De står ligeledes bag kameraet på 'Scream 6'.

Det er allerede varslet, at 'Scream 6' bliver blodigere end nogensinde før, mens filmen dog må undvære franchisens nøglekarakter Sidney Prescott, som siden den første film er blevet spillet af Neve Campbell.

Tilbage på rollelisten finder man imidlertid Courteney Cox som reporteren Gale Weathers, mens også Wednesday-stjernen Jenna Ortega igen er klar til kamp!

'Scream 6' har biografpremiere den 30. marts.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)