Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Overraskelse: Marvel-favorit dukker pludselig op som grotesk skurk i ny trailer

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' får biografpremiere i februar

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Marvel Studios har udsendt en ny trailer til deres næste superheltefilm Ant-Man and the Wasp: Quantumania, og her får vi første kig på en klassisk skurk fra de kulørte tegneseriesider.

Traileren viser nemlig den første fortolkning af M.O.D.O.K. uden for den animerede verden, og det bliver overfor Paul Rudds mini-superhelt Ant-Man.

M.O.D.O.K. er kendt fra tegneserierne som en agent, der blev transformeret til en levende computer, og som organismen Mental Organism Designed Only for Computing (og senere: "Killing" i stedet for "Computing") står han med sit grotesk store hoved i adskillige situationer over for Avengers-helte i sine forsøg på at overtage verdensherredømmet.

Det overraskende er, at det er Corey Stoll, der lægger stemme til M.O.D.O.K. Stoll spillede nemlig skurken Darren Cross, alias Yellowjacket, i Ant-Man, men dukker altså nu op som en anden Marvel-skurk. Sammenhængen må vi vente med at finde ud af til biografpremieren i februar.

 

LÆS OGSÅ: Guide: 10 superheltefilm du kan glæde dig til i 2023

Karakteren har allerede fået sin egen animationsserie med Patton Oswald som stemmen bag, men det er første gang, vi møder M.O.D.O.K. i Marvels filmiske univers (MCU). Godt nok fik vi tidligere en forsmag gennem en Funko Pop-figur, men nu det første regulære kig på Marvel-skurken offentliggjort, selvom det blot er et kort glimt.

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' foregår efter begivenhederne i Avengers: Endgame, hvor Scott Lang og Hope van Dyne, sammen med Hopes forældre, Hank Pym og Janes van Dyne samt Scotts datter, Cassie, ved et uheld transporteres til Kvanteriget. Med ingen vej tilbage må femkløveret udfordre den fantastiske verdens mange farer samt bekæmpe deres nyeste fjende, Kang the Conqurer, som har en brutal hær og en mystisk agenda.

Foruden det første kig på M.O.D.O.K. er spilletiden blevet afsløret, og ifølge Fandango bliver den på 125 minutter, hvilket vil være den længste solofilm om Ant-Man efter etteren fra 2015 varede 117, og 2eren fra 2018 varede 118 minutter.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania får biografpremiere den 16. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten Gottliebuser/133896

Overraskelese er det ikke ligefrem da M.O.D.O.K har været rygtet at være en del af filmen i lang tid.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.