Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se interviewet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Nøgne mennesker, hundredvis af statister og vildt mange stoffer: "Vi lavede filmhistorie"

Interview med holdet bag filmfesten 'Babylon'

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Den premiere-aktuelle Babylon er historien om 1920'ernes Hollywood, rejsen fra stum til talefilm, store ambitioner og en skandaløs livsstil i Hollywoods sprudlende ungdom, hvor man følger forskellige karakterers storhed og fald i tid med uhæmmet dekadence og stjernedrømme.

Men i høj grad også alt det, som omgiver filmens verden - som her i starten af 1900-tallet bl.a. bød på nogle spektakulære, overdådige og til tider vulgære fest, hvor det vælter rundt med nøgne mennesker og vildt mange stoffer. Men hvordan er det egentlig at optage en så pompøse scene?

Det fik vi bl.a. svar på, da vi interviewede en del af holdet bag filmen. Nemlig skuespillerne Margot Robbie, Li Yun Li og Jovan Adepo samt filmens Oscar-vindende instruktør Damien Chazelle.

Se interviewet øverst.

 

LÆS OGSÅ: Margot Robbie er 10 meter høj i første trailer til 'Barbie' 

Margot Robbie spiller en stjerne in spe, Nellie LaRoy, der i den grad forstår at feste igennem. Hun fortæller bl.a. om de frivole festscener i filmen:

- Når jeg er omgivet af hundredvis af mennesker, som skriger og danser og gør vanvittige ting, og når de løber nøgne omkring og tager stoffer, så er det ret let at blive ved med at have høj energi.

Den energi som 'Babylon' her sitrer med, snakker bl.a. også Li Yun Li om:

- Den energi er så smittende og berusende, og vi elskede det. Jeg tror ikke, at jeg kan feste sådan i virkeligheden, men fordi vi vidste, vi lavede filmhistorie, var vi alle med.

 

SE OGSÅ: Dansk stjerne smelter sammen med Brad Pitt

Damien Chazelle har tidligere stået bag Whiplash, First Man og La La Land. Med 'Babylon' var det bl.a. vigtigt for ham, at festerne føles rigtige. Han fortæller:

- Det var vigtigt for mig, at de [festerne, red.] føles som rigtige fester og ikke [var lavet med, red.] computerskabe menneskemasser. Vi skulle være i rigtige rum med rigtige mennesker.

Det betyder bl.a., at festscenerne havde flere hundrede statistisker, som i over to uger fik lov til at feste igennem. Hør meget mere om det i videoen øverst.

'Babylon' byder bl.a. også på Brad Pitt i rollen som Hollywood-stjernen Jack Conrad, Diego Calva som Manny Torres, der kæmper for at blive en del af filmbranchen, mens Tobey Maguire dukker op som den tvivlsomme James McKay.

'Babylon' har biografpremiere den 19. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.