Av! Se en dæmon-besat mor spise glas i den første trailer til ny 'Evil Dead'

Blod, blod og endnu mere blod!
Billede
(© Evil Dead Rise (Warner Bros.))

Der venter et blodigt nyt kapitel i den dæmonbesatte Evil Dead-franchise med Evil Dead Rise. Nu er den første vilde trailer landet. Se den øverst.

Således kan vi senere i år vende tilbage til det dæmonsjaskede filmunivers, der tog sin begyndelse med Sam Raimis The Evil Dead fra 1981.

Siden er der kommet to filmfortsættelser, en splattet gentænkning og en serie, hvor Bruce Campbell vendte tilbage i sin ikoniske rolle som overleveren Ash.

 

LÆS OGSÅ: Ny Evil Dead-film indeholder virkelig mange liter blod! 

I 'Evil Dead Rise' møder man Alyssa Sutherland og Lily Sullivan i rollerne som to søstre, der genforenes. De står dog snart ansigt til ansigt med både ækle dæmoner samt en kamp på liv og død.

Ash er imidlertid ikke at finde i 'Evil Dead Rise', men Bruce Campbell agerer dog producer, mens Sam Raimi både har været med til at skrive og ligeledes producere de blodige eskapader.

Selvom 'Evil Dead Rise' måske ikke som sådan er en direkte fortsættelse til de tre første film, vil den øjensynligt trække tråde tilbage til dem, men altså ikke til rebootet fra 2013.

Den nye instruktør Lee Cronin har i hvert fald lovet blod, masser af blod, og lyddesignet er lavet af danske Peter Albrechtsen.

'Evil Dead Rise' har dansk biografpremiere den 20. april 2023.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)