Se traileren: "Den bedste film om Spider-Man" blev overset i biografen, men nu kommer efterfølgeren

Når én Spider-Man ikke er nok
Billede
(© SF Studios / Sony Pictures)

Spider-Man: Into the Spider-Verse er den bedst anmeldte Spider-Man-film blandt de internationale anmeldere, og derfor var det lidt af en skuffelse, at kun 37.000 danskere oplevede filmen i biografen.

Det er synd, for der var tale om en original, opfindsom og underholdende superheltefilm, og så var den tilmed animeret. I USA var filmen dog en succes, og til næste år kommer efterfølgeren Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One.

LÆS OGSÅ: Guide: 10 superheltefilm du kan glæde dig til i 2023

Traileren er udkommet, og her møder vi igen Miles Morales, der taler i telefon med sin mor, Rio Morales, som vil sikre sig, at hendes "lille dreng" føler sig elsket, at han passer ind, og at han er klar til at træde ind i verden og udrette store ting. Samtidig klippes forskellige scener fra etteren og nye scener fra toeren ind, hvor Miles gør, hvad Spider-Man gør bedst.

Endelig bliver vi præsenteret for et væld af forskellige Spider-Men med en faretruende Spider-Man 2099 (med stemme af Oscar Isaac) i spidsen, der ender leder et fælles angreb mod stakkels Miles. 

Den engelske udgave har stemmer af bl.a. Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Brian Tyree Henry, Jason Schwartzmann og Daniel Kaluuya.

Filmen kommer også i biografen med danske stemmer.

Spider-Man: Across the Spider-Verse får biografpremiere den 1. juni 2023.

(Kan du ikke se teaseren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)