Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

En bjørn er høj på kokain og går på vanvittig blodrus! Se årets vildeste trailer

'Cocaine Bear' er baseret på en virkelig hændelse

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til Cocaine Bear har alt, hvad den vanvittige titel lover - og mere til.

Se traileren øverst.

Filmen udspiller sig en skov, hvor en parti kokain er blevet dumpet. En stor bjørn kommer ved et uheld til at indtage det euforiserende stof - og så går den vilde jagt ellers.

Rovdyret bliver ramt af en blodrus, og inden længe er ingen af skovens besøgende sikre. Traileren byder således på det ene blodige og skøre optrin efter det andet.

Samtidig har narkobagmanden selvfølgelig også sendt sine lakajer ud for at hente den kokain, som gemmer sig i skoven.

 

LÆS OGSÅ: Se det første billede: Toptrænet Zac Efron lander vildt flyvespark i ny film

Det vildeste af det hele: Det er faktisk inspireret af en virkelig historie!

Hændelsen udspillede sig i Kentrucky i 1985, hvor en lokal narkosmugler kaster over 30 kg kokain ud fra sit fly og ned i en skov. Her finder man senere en sortbjørn, der tilsyneladende er død af en narko-overdosis.

På papiret kunne denne film sagtens lyde som en plottet til en kulørt b-film, men det er slet ikke tilfældet med 'Cocaine Bear', der har både Universal Pictures og stærke kræfter i ryggen.

Instruktøren er nemlig Elizabeth Banks, der er kendt for sine roller i bl.a. Hunger Games-filmene og serier som '30 Rocks' og 'Modern Family', men som har fuld gang i karrieren bag kameraet. Den 48-årige stjerne har nemlig tidligere instrueret Pitch Perfect 2 og Charlie's Angels, og som skuespiller er hun kendt for en skarp komisk timing, som hun ser ud til at have videreført i 'Cocaine Bear'.

Mens vi finder den populære duo Phil Lord og Christopher Miller på producersiden. Makkerparret har stået bag bl.a. Spider-Man: Into the Spider-Verse, LEGO-filmene og 22 Jump Street.

Rollelisten består også af kendte navne som Keri Russel, Alden Ehrenreich, O'Shea Jackson Jr., Modern Family's Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju og Ray Liotta i en af sine sidste roller - efter sin bortgang i maj i år.

'Cocaine Bear' får dansk biografpremiere den 23. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.