Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Se den chokerende scene: Hyggeaften med pigerne afløses af blodigt kannibalbid

'Bones and All' med Timohée Chalamet

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Da Bones and All blev vist i Venedig Film Festival tidligere på året, fik filmen 10 minutters stående applaus fra pressen. Nu kan det danske publikum snart opleve filmen, når den får premiere i næste uge.

Filmen handler om teenageren Maren, der render rundt med en mørk hemmelighed. Hun er nemlig kannibal, og det er præcis en forsmag på denne smag for mennesker, vi får et kig på i det forstyrrende klip.

Se det øverst – og evt. på YouTube, da det kan være blokeret.

Klippet er i øvrigt blodigt, suspense-fuldt og ubehageligt, men også en god smagsprøve på filmens stil: Fra smuk og rolig til decideret chokerende på et splitsekund.

 

LÆS OGSÅ: Timothee Chalamet vil knuse (og spise) dit hjerte: Ny film kan ses til forpremierer landet over

I rollen som Maren ses den 28-årige Taylor Russell, der modtog Marcello Mastroianni-prisen for bedste unge skuespiller på Venedig Filmfestivalen 2022. Overfor hende, og også som kannibal, ses den Oscar-nominerede skuespiller Timothée Chalamet.

Sidstnævnte slog ligesom instruktøren Luca Guadagnino igennem med Call Me By Your Name fra 2017. De to genforenes i 'Bones and All', der er instruktørens første amerikanske film.

'Bones and All' vises i øvrigt ved flere forpremierer rundt i landet, hvor vi fra kino.dk introducerer filmen. Se hele programmet og find billetter her.

Bones and All får biografpremiere den 24. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.