Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Chris Pratt udtaler ikonisk replik i første lange trailer til 'Super Mario Bros. Filmen'

Nintendo-maskotten går til filmen

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke så lang tid siden, at vi kunne opleve den første teaser-trailer til Super Mario Bros. Filmen, men selvom en ny allerede er udsendt online, er der langt mere at hente denne gang.

Vi får gode kig på både Donkey Kong, Luigi, Princess Peach og Toad, mens Bowser viser sit skurkagtige ansigt. Derudover afsløres det, at animationsfilmen vil indeholde et vaskeægte Gokart-ræs, som vi kender fra Mario Kart.

Chris Pratt lægger stemme til titelkarakteren, og selvom det er begrænset, hvor meget han får lov at sige i traileren, får han lov til at udtale den klassiske catchphrase fra Nintendo-spillene: "Let's a-go"! Dog uden nævneværdig italiensk accent.

LÆS OGSÅ: Chris Pratt er Super Mario i første trailer til ny animationsfilm

Noget som bl.a. John Leguizamo (der spiller Luigi i den udskældte gamle filmatisering af Super Mario Bros. fra 1993) har anfægtet: Hvorfor ikke caste en italiensk eller italiensk-amerikansk skuespiller til rollen?

Vi andre må vente med at tage stilling og opleve Pratt i rollen som Mario, til filmen får biografpremiere næste år.

Blandt de øvrige stemmer findes Anya Taylor-Joy, der lægger stemme til Peach, Charlie Day er Luigi, Seth Rogen er Donkey Kong, og Jack Black spiller Bowser.

Super Mario Bros. Filmen får premiere i biografen den 6. april 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheDayDreamer

Jeg havde ikke rigtig nogen holdning til den her film i starten - men så kom 6. Oktober og den første teaser trailer, and I was instantly hooked!

Jeg ELSKER hvad Illumination og Universal Pictures har gjort med The Super Mario Bros. Movie her! Man kan se at der virkelig er nogle kræfter bag det her projekt som lægger hjerteblod i det (måske fordi man har katastrofen fra 1993 i baghovedet som referencepunkt xD).

Jeg ved at der er mange delte meninger om Chris Pratts udlægning af Marios stemme, fordi folk ikke nødvendigvis mener at han gør den del ære (han lyder ikke nok som den klassiske karakter), men i min optik er lige præcis dén del ikke så vigtig. Der er mange der ikke kan se forbi det, fordi de mener at det er så grundlæggende en ting ved franchisen at hvis ikke den sidder lige i skabet, så ødelægger det hele oplevelsen for dem - men jeg synes nu han nailer en Mario med Brooklyn accent ok, og jeg vil ikke lade en (i min verden) så lille ting ødelægge, hvad der ellers tegner til at blive en super fed og magisk oplevelse!

I mean, der er så mange cool detaljer med, at filmen jo basically er én stor fanservice!

Vi får masser af fede karakterer, awesome "levels" (der introduceres på en måde ala de nye Sonic film) så der lægges op til efterfølgere allerede nu, Donkey Kong og freaking Mario Kart!!! What's not to like?

Det bliver så godt det her!!

Jeg sidder i hvert fald klar med en kæmpe bøtte popcorn d. 6. April!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.