Chris Pratt udtaler ikonisk replik i første lange trailer til 'Super Mario Bros. Filmen'

Nintendo-maskotten går til filmen
Billede
(© UIP)

Det er ikke så lang tid siden, at vi kunne opleve den første teaser-trailer til Super Mario Bros. Filmen, men selvom en ny allerede er udsendt online, er der langt mere at hente denne gang.

Vi får gode kig på både Donkey Kong, Luigi, Princess Peach og Toad, mens Bowser viser sit skurkagtige ansigt. Derudover afsløres det, at animationsfilmen vil indeholde et vaskeægte Gokart-ræs, som vi kender fra Mario Kart.

Chris Pratt lægger stemme til titelkarakteren, og selvom det er begrænset, hvor meget han får lov at sige i traileren, får han lov til at udtale den klassiske catchphrase fra Nintendo-spillene: "Let's a-go"! Dog uden nævneværdig italiensk accent.

LÆS OGSÅ: Chris Pratt er Super Mario i første trailer til ny animationsfilm

Noget som bl.a. John Leguizamo (der spiller Luigi i den udskældte gamle filmatisering af Super Mario Bros. fra 1993) har anfægtet: Hvorfor ikke caste en italiensk eller italiensk-amerikansk skuespiller til rollen?

Vi andre må vente med at tage stilling og opleve Pratt i rollen som Mario, til filmen får biografpremiere næste år.

Blandt de øvrige stemmer findes Anya Taylor-Joy, der lægger stemme til Peach, Charlie Day er Luigi, Seth Rogen er Donkey Kong, og Jack Black spiller Bowser.

Super Mario Bros. Filmen får premiere i biografen den 6. april 2023.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)