Tom Hanks lugter til hundetis og slås med en klovn i ny komedie

Hollywood genindspiller svensk film - se traileren
Tom Hanks A Man Called Otto
(© A Man Called Otto (SF Studios))

Verden er fyldt med gnavne gamle mænd - også i filmens verden. Tag eksempelvis blot den gnavne duo Jack Lemmon og Walter Mattau i de to Grumpy Old Men-film, Clint Eastwood i Gran Torino eller Jack Nicholson i About Schmidt.

Nu vil den ellers altid så hjertelige Tom Hanks også være med i båden af gnavne gamle mænd. Han spiller nemlig i komedien A Man Called Otto den vrisne titelkarakter. Du kan se filmens første trailer herover.

Enkemanden Otto holder sig nemlig helst for sig selv og benytter ellers enhver anden lejlighed til at skændes med sine medmennesker.

 

LÆS OGSÅ: Liam Neeson skal genoplive fjollet, klassisk 80'er-komedie

Han er efter en nabohund for at tisse på hans matrikel, han er kort for hovedet med naboerne og en verdensmester i at vende det hvide ud af øjnene. Otto kommer endda op at slås med en ellers fredelig klovn (!).

Det hele forbliver naturligvis ikke surt for Otto. For da en lille familie bliver hans nye naboer, bliver det også starten på et umage venskab, der måske endda kan tø Ottos ellers noget sure gemyt op.

Hvis du synes, at det hele lyder en smule bekendt, er det nok fordi, at der allerede er lavet en film på det svenske bogforlæg af Fredrik Backman, nemlig den Oscar-nominerede En mand der hedder Ove fra 2015 - som solgte over 200.000 billetter i de danske biografer.

Det er således den bog og film, som 'A Man Called Otto' er baseret på.

'A Man Called Otto' har biografpremiere den 12. januar 2023.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)