"Med Kim Kardashian som konsulent": Sådan tager du det perfekte numseselfie

Bros-holdet giver en ikke børnevenlig guide
Billede
(© UIP)

Den romantiske komedie Bros har ramt biografen, hvor skuespilleren og komikeren Billy Eichner skriver historie ved at være den første åbent homoseksuelle mand, der har skrevet og spillet hovedrollen i en Hollywood-film overfor et cast, som også næsten udelukkende indeholder skuespillere fra LGBTQ-samfundet.

I den forbindelse mødte vi filmens cast over en Zoom-forbindelse, og her dykkede vi bl.a. ned i en specifik scene, hvor Eichners karakter Bobby skal tage et numseselfie.

 

Se også: Ny romantisk komedie er den første af sin slags: "Vi er ved at skrive historie"

Udover Eichner spurgte vi derfor også Luke Macfarlane, Miss Lawrence, TS Madison, Jim Rash, Dot-Marie Jones og Eve Lindley ind til, hvordan man tager det perfekte billede af sin bagdel. Og flere af skuespillernes svar var bestemt ikke for børn. Se hele videoen øverst.

- Du skal kende dine vinkler. Det er hemmeligheden til ethvert godt billede. Og så er der lyset, starter Eichner ud med at anbefale.

Herefter brød Macfarlane ind med en joke:

- Kim Kardashian var faktisk en konsulent under den scene, hun viste os, hvordan det skulle gøres.

Eichner slog dog fast, at man skal holde sine billeder så realistiske som muligt.

- Kend dine vinkler og lyset. Jeg kan ikke lide at bruge Facetune. Jeg mener, du skal holde det realistisk på de fleste punkter. Men vær dig selv på en flatterende dag. Det vil jeg sige.

Duoen Miss Lawrence og TS Madison havde derimod nogle lidt mere konkrete råd i lommen.

- Først skal du sørge for, at den er ren. Og du skal være sikker på, at stikke den rigtigt frem. Hvis du ikke buer ordentligt med ryggen, så bliver billedet ikke rigtigt, fastslår Madison først og fremmest.

- Nogen gange skal du tage kameraet og gå nedenunder, så du kan få den tykke del af dine balder med, tilføjer Miss Lawrence.

Lawrence afslutter med det mest x-ratede råd blandt skuespillerne:

- Han skulle have sagt til ham: "Jeg kan ikke vise dig, hvor fed den er, men jeg kan vise dig, hvor dyb den er."

'Bros' kan ses i biografen nu.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)