Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Første trailer til 'Ant-Man 3': Mød Marvels næste store superskurk

Fase 5 skydes igang med et brag

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Paul Rudd er om nogen yderst charmerende, virkelig sjov og ikke mindst elskelig. Det er derfor heller ikke så underligt, at hans rolle som Marvel-helten Ant-Man har fået sin del af fans.

Nu venter en tredje solofilm om den både mikro-skrumpende og gigant voksende Ant-Man forude med titlen Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Der er netop landet en helt ny og medrivende trailer til filmen - som i den grad ta'r os med på en rejse.

Se traileren øverst.

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' - eller 'Ant-Man 3' om man vil - følger således op på den første Ant-Man fra 2015 og dens efterfølger Ant-Man and the Wasp fra 2018. Filmen bliver samtidig det første kapitel i den næste store MCUs epoke, kaldet fase 5, som skal lede op til to nye Avengers-film i hhv. 2025 og 2026.

 

LÆS OGSÅ: Harrison Ford bliver en del af Marvel - overtager rolle fra afdød kollega

I den tredje film følger man igen Scott Lang aka Ant-Man og Hope Van Dyne aka Wasp, der sammen med Hank Pym og Janet Van Dyne samt datteren Cassie bliver suget ned i det så kaldte Quantum Realm, hvor de møder mærkelige væsner og begiver sig ud på et farligt eventyr, der går ud over grænserne for, hvad de troede var muligt.

Filmen er allerede spået til at få stor betydning i MCUs kommende faser, netop fordi den dels udbygger den komplekse idé omkring "Quantum Realm" og dels fordi Marvels næste store superskurk Kang the Conqueror for alvor bliver kørt i stilling i denne film.

Den næste Avengers-film har således fået titlen The Kang Dynasty - med andre ord bliver han "den nye Thanos".

Jonathan Majors spiller rollen som Kang, som vi allerede fik en forsmag på i 'Loki', hvor han spillede en anden version af karakteren i det store multiverse.

Udover Paul Rudd og Evangeline Lilly i filmens titelroller, vender også Michelle Pfeiffer og Michael Douglas som henholdsvis Janet Van Dyne og Hank Pym tilbage. Endvidere byder rollelisten også på bl.a. Bill Murray og Kathryn Newton, sidstnævnte som Cassie Lang.

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' får biografpremiere den 16. februar 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.