Black Adam-stjerne uden superkræfter er filmens vigtigste karakter

Interview med holdet fra den aktuelle DC-film
Billede
(© Warner Bros.)

Black Adam har ramt biograferne med et brag.

Publikum er strømmet ind i mørket og har set superheltefilmen, der allerede har solgt for over 140 millioner dollars på verdensplan og fået de bedste publikumsanmeldelser i 14 år for en DC-film.

Vi har mødt holdet bag den populære film, nærmere bestemt superhelteholdet, som omgiver Dawyne Johnsons Black Adam. Medlemmerne fra Justice Society of America i form af skuespillerne Aldis Hodge (Hawkman), 007-stjernen Pierce Brosnan (Dr. Fate), Noah Centineo (Atom Smasher) og Quintessa Swindell (Cyclone) samt den menneskelige hovedaktør Sarah Shahi (Adrianna).

Hør dem i videoen øverst fortælle, hvad de glædede sig mest til, da de fik rollen som superhelt.

 

LÆS OGSÅ: Pierce Brosnan er kæmpe The Rock-fan: "Han har rejst sig som en superhelt"

Den rutinerede 007-stjerne Pierce Brosnan fortæller, at han bare var utrolig glad for at blive spurgt, mens kollegaen Aldis Hodge siger, at det var slutresultatet efter alt det hårde arbejde, som han var mest spændt på at se: "Jeg blev blæst bagover af det - på den bedst mulige måde".

Sarah Shahi afslører, at hun faktisk ikke var misundelig over, at de andre havde superkræfter. Hun mener nemlig, at hendes karakter er en helt i sig selv:

- Jeg havde det langt mere behageligt end dem. Jeg skulle ikke have en superheltedragt på. Jeg bliver tit stillet det spørgsmål, og jeg er enlig mor, Adrianna er enlig mor, og jeg mener, at alle mødre er helte! Det, en mor vil gøre for sine børn, de længder hun vil gå. Det behøver du ikke overnaturlige kræfter for.

Adrianna er måske endda filmens vigtigste karakter - ikke kun for publikum - men også fordi hun rammer lige ned i en vigtig nutidig situation, hvor kvinder kæmper for selvstændighed i Iran:

- Jeg føler, det er et privilige at portrættere en karakter, som er en virkelig person. Hun er et menneske. Hun er efter min mening den karakter, som pubilkum kan spejle dem selv i.

- Jeg er persisk og med alt det, der sker i Iran lige nu - min DNA kilder ved at sidde her og tale om den her heroiske, kvindelige leder, som kæmper imod undertrykkelse.

- Så ærligt talt, udover at deres garderober var lidt sejere - de havde kapper - så er jeg meget tilfreds med at være Adrianna. 

Se hele interviewet øverst.

'Black Adam kan ses i biografen nu.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)