Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Pete Davidson fører an i ny blodig gyser fra selskabet bag 'Hereditary' og 'Midsommar'

'Bodies Bodies Bodies' kan ses i biografen

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Det altid spændende filmselskab A24's nyeste skud på gyser-stammen er Bodies Bodies Bodies. Gyset har ingen ringere end den populære 'Saturday Night Live'-stjerne Pete Davidson på rollelisten.

A24 har bl.a. gyserfilm som de kritikerroske Midsommar, Hereditary, The Witch og Saint Maud på CV'et.

Selskabets nye gyser handler om en gruppe rige og privilegerede unge, der planlægger en fest under en kommende orkan. Festen foregår i et afsidesliggende palæ med alt, hvad hjertet begærer af snacks, knæklys og rusmidler.

De begiver sig her ud i velkendte selskabslege, men stemningen skifter pludseligt, da gruppen af venner vender sig mod hinanden i en kamp på liv og død.

LÆS OGSÅ: Sofie Gråbøl er pænt creepy i den første trailer til ny dansk dæmon-gyser

Traileren til filmen kan ses øverst og byder på både humor, usympatiske unge mennesker samt en selskabsleg, der altså tager en voldsom drejning.

'Bodies Bodies Bodies' er en blanding af komik og gys, hvilket leder tankerne hen på A24's seneste gys X samt ikke mindst nyklassikeren Scream. Filmen er således en satirisk og blodig kommentar på Z-generationen og deres sprogbrug, mærkesager og sociale adfærd.

På rollelisten ses udover Pete Davidson bl.a. også Amandla StenbergRachel Sennott og Lee Pace samt den Oscar-nominerede Borat 2-stjerne Maria Bakalova.

'Bodies Bodies Bodies' er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.