Legendarisk komponist takker af - hør det første stykke musik fra hans sidste film 'Indiana Jones 5'

Komponistens sidste film
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
(© Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (Paramount Pictures))

Den legendariske komponist John Williams' musikalske CV er umuligt at overvurdere.

Tænk blot på musikken fra filmserier som Star Wars, Harry Potter og Indiana Jones samt fra så forskellige titler som Alene Hjemme, Schindler's List og Superman, videre til Jurassic Park, E.T. og Jaws med mange flere. Imponerende!

Forude venter Indiana Jones 5, der ligeledes har musik af den arbejdsomme komponist. For nylig optrådte han med fuldt orkester i Los Angeles, hvor han overraskede publikum med det første stykke musik fra den kommende Indy-film.

Den musikalske smagsprøve bærer titlen 'Helena's Theme', hvilket henviser til Phoebe Waller-Bridges karakter i filmen. Lyt til musikken herover.

 

LÆS OGSÅ: Se det første officielle billede fra 'Indiana Jones 5'

John Williams har tidligere udtalt, at scoret til 'Indiana Jones 5' bliver hans sidste musik til film, men at han dog ikke vil stoppe med at komponere. Om han nu også helt lægger filmmusikken på hylden, må tiden vise.

Den 90-årige legende har nemlig også for nyligt udtalt, at han ville elske at lave musikken til en James Bond-film. Det skriver Indiewire.

'Indiana Jones 5' har naturligvis Harrison Ford tilbage i rollen som Indiana Jones, mens man overfor ham bl.a. finder Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Boyd Holbrook og Toby Jones.

'Indiana Jones 5' har biografpremiere den 29. Juni 2023.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)