Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kan du genkende ham? Dansk skuespiller vender efter 24 år tilbage som kultdyrket vampyr

Bered jer på blod, sværdkampe og masser af hugtænder

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Første gang man kunne opleve den danske skuespiller Anders Hove i den desværre noget oversete vampyr-rolle som Radu Vladislav, var i 1991 med den atmosfærefulde 'Subspecies'.

Den første film fødte en franchise og den amerikansk-romanske film fik sidenhen tre fortsættelser i form af 'Bloodstone: Subspecies II' (1993), 'Bloodlust: Subspecies III' (1994) og 'Subspecies 4: Bloodstorm' (1998) - alle med Anders Hove som Radu.

Nu vender den 66-årige skuespiller så tilbage i sin blodsugende rolle for femte gang med 'Subspecies V: Blood Rise', der får premiere på et tidspunkt i 2023.

 

LÆS OGSÅ: Her er den uhyggeligste gyser nogensinde - uden for USA

Vampyr-filmen er allerede gået i produktion, hvorfor man nu får det første dystre kig på den femte film i serien, herunder naturligvis også en skummel Anders Hove med hugtænder og lange krogede fingre. Se teaseren herover.

Anders Hoves portræt af den Dracula-lignende vampyr, vækkes altså her 24 år efter den forrige film tilbage. Det samme gør de fire første films instruktør Ted Nicolaou.

Sjovt nok er her ikke tale om en sequel, men derimod en prequel, der således fortæller vampyren Radus forhistorie - og hvordan han blev til.

Den danske skuespiller har mere end 100 skuespiller-krediteringer på filmdatabasen IMDb, hvor man i dansk regi bl.a. kender ham fra film som Journal 64 og Vinterbrødre samt i et utal af serier, så som 'Kastanjemanden' og 'Badehotellet'.

'Subspecies V: Blood Rise' får premiere i 2023. Hvorvidt vi får filmen at se i biografen, vides endnu ikke.

Herunder ses Anders Hove som lægen Curt Wad i Afdeling Q-filmen 'Journal 64':

Herunder endvidere et par billeder fra den kommende 'Subspecies V: Blood Rise':

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Ringere trailer har jeg sjældent stødt på. Jeg håber da at selve filmen er bedre.
Der er intet sammenhængeligt i den, og det giver slet ikke mening hvorfor de allerede udgiver en trailer, som er så intetsigende andet end til hardcore fans, der har fulgt med siden den første film.

rene

det er sønen der er med i badehotellet

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.