Hvad sker der lige her? Polen vil skide på Bornholm i mystisk, ny film

Hvad handler den polske Fucking Bornholm egentlig om?
Fucking Bornholm
(© Fucking Bornholm (Film Republic))

Det havde måske nok været en fordel at kunne forstå polsk for at skrive om traileren til den polske Fucking Bornholm. Eller bare, hvis traileren havde haft undertekster. Det har den ikke.

Det skal dog ikke stoppe os fra at tage et nærmere kig på filmen, der - som vi kan tyde det - byder på sin del af familiestridigheder. Alt sammen sat på den ellers idylliske ø Bornholm.

Se traileren øverst.

Hvis man skulle være i tvivl, om strabadserne nu også udspiller sig på dansk jord, byder traileren bl.a. på druk, camping og sandstrande. Hvorvidt filmen så overhovedet er optaget på øen, lader vi stå hen i det uvisse.

 

LÆS OGSÅ: Er det her den mest ulækre filmplakat nogensinde?

Hvis man imidlertid gerne vil vide, hvad 'Fucking Bornholm' mere præcist handler om, kan man ty til filmdatabasen IMDb, hvor filmens handling beskrives som følger:

- En gruppe venner med deres børn tager på en traditionel lang weekendtur til den danske ø Bornholm. En hændelse mellem børnene udløser en bølge af kriser i deres forhold.

Så måske filmen i grunden ikke er helt så mystisk endda?

Ikke desto mindre har traileren vibes af den svenske instruktør Ruben Östlunds film, hvor satire og familiefejder også spiller i central rolle, bl.a. i Force Majeure samt Cannes-vinderne The Square og den snart biografaktuelle Triangle of Sadness.

'Fucking Bornholm' har endnu ikke fået dansk biografdistribution.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)