After-hovedrolle om Harry Styles: "Jeg håber, han er okay med det hele"

Skuespilleren er biografaktuel i 'After Ever Happy'
AFTER EVER HAPPY (NORDISK FILM)
(© AFTER EVER HAPPY (NORDISK FILM))

Den romantiske fortsættelse After Ever Happy kan ses i biografen netop nu. Vi har derfor været en tur i Madrid for at møde og interviewe den ene af filmens hovedroller, nemlig Hero Fiennes Tiffin, der som bekendt spiller Hardin Scott.

Vi spurgte bl.a. ind til det faktum, at hans karakter oprindeligt er baseret på musiker, skuespiller og modeikon Harry Styles. Du kan se interviewet herover.

Hero Fiennes Tiffin fortæller i den sammenhæng måske lidt overraskende følgende:

- Jeg drog åbenlyst ikke nogen inspiration fra ham [Harry Styles, red.]. Jeg så bare, hvad der stod i manuskriptet og fortolkede det på min egen måde. Skuespilleren uddyber:

- Jeg ved ikke helt vildt meget om Harry Styles, men når jeg kigger tilbage, føler jeg, at Hardin og Harry er meget forskellige.

 

LÆS OGSÅ: Sådan foretrækker Hero Fiennes Tiffin at optage sine sexscener

Selvom Hero Fiennes Tiffin altså også ser, at Hardin og Harry minder mindre og mindre om hinanden, så håber det unge talent dog, at Styles er okay med det hele:

- Jeg håber, at han har det okay med det hele, og jeg er glad for, at vi har gjort karakteren til sin egen.

'After Ever Happy' byder på en chokerende sandhed, der bringer Tessa og Hardin tættere sammen. Tessa er nemlig ikke længere den ordentlige pige, som da hun mødte Hardin. Og Hardin er ikke længere den hårde unge mand, som Tessa faldt for.

Den romantiske film følger efter After, After 2: After We Collided og After 3: After We Fell.

'After Ever Happy' er biografaktuel netop nu.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)