Sådan foretrækker Hero Fiennes Tiffin at optage sine sexscener

Skuespilleren er biografaktuel i 'After Ever Happy'
After Ever Happy (Nordisk Film)
(© After Ever Happy (Nordisk Film))

Den biografaktuelle After Ever Happy kan ses i biografen netop nu. Vi har i den anledning taget turen til Madrid for at interviewe en af filmens hovedroller, nemlig talentet Hero Fiennes Tiffin. Du kan se interviewet herover.

Det blev til en snak om bl.a. Harry Potter og det at gå til auditions samt at vende burgere og ikke mindst at filme de intime scener i After-filmene. Hero Fiennes Tiffin fortæller bl.a.:

- Mine oplevelser har altid været så fine. Vi behandler dem (de intime scener, red.) lidt ligesom enhver anden scene. Og vi følte egentlig ikke, at der var et stort behov for en intimitetskoordinator. Skuespilleren uddyber:

- Men man har også bevidstheden om, at nogle instruktører måske er en smule forældede, og at verden er i forandring. Så det er vigtigt at sørge for, at alle har det godt, og at der ikke er noget, der overskrider en grænse.

 

SE OGSÅ: Trailer til 'After 4' byder på sex, kærlighed og hemmeligheder

Hero Fiennes-Tiffin fortale bl.a. også om vigtigheden af filmenes sexscener:

- Sexscener fortæller også en historie. De er der af en grund. Så jeg tror, det er vigtigt at have intimitetskoordinatorer til at hjælpe med det på samme måde som danse- og kampkoreografer.

'After Ever Happy' byder på en chokerende sandhed, der bringer Tessa og Hardin tættere sammen. I dette fjerde kapitel af After-fortællingen opdager Tessa og Hardin nemlig, at de ikke længere er så forskellige fra hinanden.

Tessa er ikke længere den søde, ordentlige pige, som da hun mødte Hardin. Og Hardin er ikke længere den hårde, lunefulde dreng, som Tessa faldt for.

Den romantiske film følger efter After, After 2: After We Collided og After 3: After We Fell.

'After Ever Happy' er premiereaktuel nu.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)