Cookie- og Privatlivspolitik

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Get Out-stjerne i ny gyser: "Hun kiggede ind i min sjæl"

Interview om Jordan Peeles biografaktuelle 'Nope'

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Jordan Peele revolutionerede gysergenren i 2017 med den Oscar-vindende Get Out, hvor Daniel Kaluuya spillede hovedrollen som en mand, der ender i gruopvækkende problemer hos sin svigerfamilie.

Nu spiller Kaluuya igen med i en ny gyser af Peele, der på samme måde vil tage fusen på sit publikum med overraskelser og genreudfordrende tiltag. Filmen Nope har biografpremiere i denne uge.

Vi har mødt Kaluuya og hans medspiller Keke Palmer til en snak om at spille med i en Jordan Peele-film, om at skabe et troværdigt søskendeforhold og om at spille skuespil i en scene fuld af computereffekter. Se interviewet øverst.

 

SE OGSÅ: Traileren til 'Nope' varsler uhyggelig alien-invasion

Daniel Kaluuya sætter ord på, hvorfor han mener, det er så fedt at være med i Jordan Peeles film:

- Vovemodet, Jordan, og det, at det foregår i en anden verden, det var bare en fantastisk oplevelse. Og så det at arbejde sammen med Keke Palmer. Det var også ret cool.

Keke Palmer stemmer i og tager roserne til nye højder:

- Jeg glædede mig til at arbejde sammen med Jordan, og filmen er en kæmpe Blockbuster, selvfølgelig er alle Jordans film succesfulde, men det her er et filmisk mesterværk.

Daniel Kaluuya fortæller tilmed om en scene med en stor, mørk sky, der kommer imod ham og en løs hest, der løber. Intet af det er der, og det gjorde naturligvis scenen svær at indspille for skuespilleren:

- Det eneste, der var der, var mig og skuret. Det var en udfordring, en rigtig fed udfordring. Det var noget, jeg aldrig havde prøvet før.

I filmen spiller Keke Palmer og Daniel Kaluuya et søskendepar, der udsættes for urovækkende oplevelser. Og netop det stærke søskendebånd var en vigtig faktor. Kaluuya uddyber med en lidt overraskende formulering:

- Hun ville lære mig at kende som person. Hun kiggede ind i min sjæl og sagde: "Nå, det er døren til din sjæl, her. Lad mig lige kigge. Hvad er det, og hvad er det? Og hvad betyder det der?"

- Jeg gør det stadig. Nu er han bare blevet vant til mig, afslutter Keke Palmer.

Nope får dansk biografpremiere den 18. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.