Cookie- og Privatlivspolitik

Producenten bag 'Lightyear' afslører fremtiden for Toy Story-karaktererne

"Alt er muligt"

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

I denne sommerhede kan det være tiltrængt at søge tilflugt i de kølige og mørke biografsale med hele familien. Og hvis man ovenikøbet savner nostalgien fra de magiske Toy Story-film, så er Lightyear den perfekte film at nyde i sommerferien.

Find dine billetter her:

 

'Lightyear' fortæller den vilde historie om manden bag legetøjet. Det skal derfor forestille sig, at lille Andy fra 'Toy Story', så denne film inden han ønskede sig Buzz Lightyear som legetøj.

Filmen viser det liv som Space Ranger og de vilde planeter, skabninger og udfordringe,r som den "rigtige" Buzz Lightyear møder på sin vej.

Da en særdeles udfordrende planet skaber uforudsete konsekvenser for Lightyear og hans crew, må han tage sagen i egen hånd og påtage sig sit livs kamp.

LÆS OGSÅ: Chris Evans sammenlignes med Buzz Lightyear: "Han har ikke en kæmpe, misformet tegneserie-kæbe"

Den animerede sci-fi film byder på hårdtslående robotter, uventede allierede og naturligvis også Lightyears ærkefjende, Emperor Zurg.

I anledning af filmens premiere har Kino.dk haft fornøjelsen af at snakke med produceren Galyn Susman og instruktøren Angus MacLane, som står bag 'Lightyear'.

Interviewet byder på de to filmskaberes kærlighed til sci-fi, action-scenerne samt, hvorfor fortællingen om Space Rangeren stadig er spændende hele 27 år, efter han første gang blev introduceret for verden.

LÆS OGSÅ: Sådan hænger den nye Buzz Lightyear-film sammen med 'Toy Story'

Dertil faldt snakken også på Buzz Lightyears kamp mod den Galaktiske Alliances ikoniske fjende Emperor Zurg:

- Jeg tror, det er den scene, du skal have med. Den obligatoriske scene, hvor de finder hinanden, fortæller MacLane.

- Og at de får lov til at gøre det i vægtløshed. Det var cool. Den vægtløshedskamp var helt bestemt vigtig, fortsætter Susman.

Vi spurgte selvfølgelig også, om der kommer flere film om de populære Toy Story-figurer:

- Sagen er, at når du arbejder med disse film i 5,5 år, forelsker du dig også i karaktererne. Jeg tror, at alt er muligt, svarer Susman.

Det bliver spændende, om vi får flere historier med Buzz, Woody og alle de andre, men indtil da kan man se ’Lightyear’ i biograferne landet over.

'Lightyear' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.