Cookie- og Privatlivspolitik

Wulffmorgenthaler er tilbage med animeret efterfølger: Se den første scene

'Mugge & hans mærkelige hjerne' får biografpremiere til efteråret

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se klippet herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Den umage duo Wulffmorgenthaler er klar med fortsættelsen til deres animationsfilm Mugge & vejfesten fra 2019. Senere i år lander familiefilmen Mugge & hans mærkelige hjerne nemlig i biografen. Nu er det første kig på filmen offentliggjort. Se den skøre scene herover.

I klippet møder vi igen Mugge, der har en ret så vild morgenrutine med både morgenmad, der kastes i gabet samt fuld fart på løbehjulet, mens vi også møder en talende snegl (!).

'Mugge & hans mærkelige hjerne' handler netop om den optimistiske Mugge, der dog løber ind i sin del af problemer. Til en prøve i skolen viser det sig nemlig, at Mugges hjerne er så mærkelig, at hans svar får computeren til at eksplodere.

LÆS OGSÅ: Ny animations-sensation kaldes den ultimative kupfilm

Ikke nok med, at Mugge nu spås en sort fremtid, så bliver hans venskab med veninden Sofia også udfordret. Hun begynder nemlig på en anden skole, som har et noget andet værdisæt end den skole, Mugge selv har startet under navnet Friheden.

Animationsfilmen er baseret på bogserien af samme navn, der er skrevet af netop Mikael Wulff og Anders Morgenthaler.

Stemmerne til det kulørte hold af karakterer leveres af bl.a. Jens Jacob Tychsen som Mugge, videre til Iben Hjejle, Stephania Potalivo, Mia Lyhne, Jan Gintberg, Mick Øgendahl, Nicolaj Kopernikus samt Wulff og Morgenthaler selv.

'Mugge & hans mærkelige hjerne' har biografpremiere den 6. oktober 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.