Disse 3 skuespillere vil Liam Neeson allerhelst arbejde sammen med

Interview med action-stjernen fra 'Memory'
Billede
(© SF Studios)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Så er Liam Neeson endelig tilbage i biografen med sit nyeste action-brag Memory, som nu kan ses i biografer over hele landet. 

Find dine billetter her:

Den Alzheimers ramte lejemorder Alex Lewis, får tilbudt et sidste job, som skal sikrer hans pension, men det går på ingen måde efter planen. 

De mennesker der har hyret Lewis, er blandt byens mest magtfulde, grådige og ubehagelige mennesker, der blandt andet står bag organiseret menneskesmugling. 

Lewis går nye veje, og slår sig sammen med den garvede og frustrerede agent Vincent Serra, for at få hele organisationen ned med nakken. 

James Bond-instruktøren Martin Campbell står bag Liam Neesons nyeste action-thriller, hvor han får fint selskab af både Monica Bellucci og Guy Pearce

LÆS OGSÅ: Den nye 'Memento'? Liam Neeson er lejemorder med hukommelsestab i ny thriller

I anledning af filmens premiere har kino.dk snakket med filmens hovedrolle indehaver, Liam Neeson, om hans store kærlighed til action- og thrillergenren:

- De er fede at lave. Jeg føler mig som et barn i en slikbutik, når jeg laver dem.  

Vi spurgte også den irske superstjerne, om der stadig er projekter eller skuespillere han drømmer om at arbejde sammen med.

Første navn er Robert Duvall, som han godt nok spiller sammen med i filmen Widows, men ikke deler nogen scener med. Dernæst fortæller Neeson:

- Jeg ville elske at lave en film til med Meryl [Streep].

- Denzel Washington synes jeg er helt fantastisk. Jeg ville elske at lave noget med Denzel.

Se hele interviewet øverst i artiklen, for at høre flere sjove og hyggelige anekdoter fra Neesons karriere. 

'Memory' kan ses i biografen nu.