Cookie- og Privatlivspolitik

Instruktør kalder Jared Letos arbejdsmetode på ny Marvel-film for ekstrem

Interview med Daniel Espinosa

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Vi har mødt Daniel Espinosa, den svenske ... undskyld ... danske instruktør bag den biografaktuelle Marvel-film fra Sony, Morbius.

I video-interviewet øverst dykker filmskaberen ned i sine tanker bag filmen om Spider-Man-skurken og sit eget forhold til tegneserier.

Men Espinosa fortæller også om samarbejdet med Jared Leto, der netop indtager titelrollen som Marvel-vampyren:

- Det var forrygende. Det er sjovt at arbejde med nogen, som er så motiveret og intens, der dukker op til optagelserne fuldstændig som karakteren. Og nægter at bryde den illusion.

Men Espinosa indrømmer også, at det var lidt underligt at instruere en skuespillere, der på den måde forblev i rollen konstant:

- Det var mærkeligt, men det er ikke unormalt. Mange skuespillere gør det mere eller mindre. Da jeg arbejde med Joel Kinnaman ændrede han sig som privatperson afhængigt af, hvilken rollen han spiller.

- Det er en personlig transformation, og alle skuespillere har deres systemer. Og du bliver nødt til at følge med. Med Jared var det lidt ekstremt, men ikke urimeligt.

Hør også Espinosa fortælle om, hvordan han valgte at forme Marvel-helten mere som Spider-Man end som en vampyr - men også hvilke vampyrfilm han lod sig inspirere af.

'Morbius' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter