Første trailer til 'Thor 4' afslører Natalie Portman som ny Thor

Tordenguden kommer i form efter 'Avengers: Endgame'
Billede
(© Marvel Studios)

Den første og længe ventede trailer til Thor: Love and Thunder er ude, og det er blot tre måneder før dens danske biografpremiere den 6. juli, hvilket er hele to dage før den amerikanske premiere!

Traileren viser vores titelperson i en søgen efter meningen med sit liv, efter hans tjans i Avengers: Endgame er slut. Som de fleste af os husker, var det ikke den mest veltrænede Thor, der hjalp med at besejre Thanos, men tordenguden går i traileren i skarp træning og ser mere fit ud end nogensinde.

Som vi også vidste på forhånd, har han slået sig sammen med Star-Lord og resten af Guardians of the Galaxy, ligesom Valkyrie er ved at genbygge Asgard, som led en krank skæbne i Thor: Ragnarok.

LÆS OGSÅ: Afslører 'Morbius'-instruktør, at vi snart får en helt ny Spider-Man-skuespiller?

Endelig ser vi til sidst i traileren en ny Lady Thor i form af Jane Foster, der som bekendt har været den oprindelige Thors kæreste i Marvels filmiske univers.

Chris Hemsworth, Chris Pratt, Tessa Thompson og Natalie Portman gentager alle deres roller som Thor, Star-Lord, Valkyrie og Jane Foster.

Før Thor svinger sin økse (ja, hammeren tilhører Lady Thor nu), kan vi dog opleve en anden Marvel-helt i Doctor Strange in the Multiverse of Madness – forsalget til den film starter på kino.dk den 20. april.

Thor: Love and Thunder får premiere den 6. juli.