'Sonic the Hedgehog 3' er på vej... og det stopper ikke der

2'eren har ikke engang haft premiere endnu
Billede
(© Sonic the Hedgehog 2 / UIP)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Sonic the Hedgehog 2 har ikke engang haft premiere endnu, men det afholder ikke filmselskabet Paramount fra at annoncere en tredje film. Stemmen bag titelpersonen, Ben Schwartz, har i et Twitter-post bekræftet, at han ikke kun laver 2eren, men også 3eren.

Og ikke nok med det, så er der også en serie på vej. Det skriver bl.a. Digital Spy.

At der er stor tiltro til Sonic i biografen beror på, at etteren på ganske kort tid indspillede små 320 mio. dollars på verdensplan i 2020, inden verden lukkede ned pga. Corona-pandemien.

LÆS OGSÅ: Her er årets julegave til animationsfans

Serien kommer til at have fokus på rivalen Knuckles, og det er Idris Elba, der lægger stemmer til ham – både i filmen og serien. Knuckles-serien får premiere på Paramount+ på et endnu ukendt tidspunkt.

Knucles

Knuckles i 'Sonic the Hedgehog 2' © UIP

Hvad 'Sonic the Hedgehog 3' kommer til at handle om, og hvornår den rammer biograferne, vides endnu ikke.

Indtil da kan vi glæde os over den nye trailer til 'Sonic the Hedgehog 2', som netop er udkommet, og som du kan se øverst i artiklen.

I 'Sonic the Hedgehog 2' har pindsvinet slået sig ned i Green Hill, hvor han vil bevise, at han er en ægte helt. Men snart vender Dr. Robotnik tilbage sammen med sin nye håndlanger Knuckles.

Den gemene Robotnik leder efter en smaragd, der kan udslette civilisationer og føre hans onde planer ud i livet.

Sammen med sin makker, den tohalede ræv Tails, drager Sonic derfor ud på et jordomspændende eventyr for at finde smaragden før Robotnik og hans håndlangere.

Sonic the Hedgehog 2 får premiere den 31. marts.