Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer: Tom Cruise giver os flyvende kampscener, som vi aldrig har set dem før

'Top Gun 2: Maverick' bliver jo for sindssyg!

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Det er efterhånden hele to år siden, at vi kunne bringe den første hæsblæsende trailer for Top Gun 2: Maverick. Fortsættelsen til Tony Scotts legendariske 80'er-film Top Gun.

Grundet corona - og heraf biografnedlukninger samt diverse premiereforskydninger - har vi nemlig måttet vente meget længere end forventet med at se Tom Cruise tilbage i flyvende form som piloten Maverick.

Bare rolig, for nu sker det snart! 'Top Gun 2: Maverick' har biografpremiere den 26. maj, hvor vi så endelig kan få tilfredsstillet vores "need for speed" i "the danger zone"!

Indtil hovedretten lander i biografens mørke, kan vi nu nyde en helt ny og eksplosiv trailer for filmen. Den kan du se ovenfor - og den er mildt sagt vild!

For med de kig på filmens kampscener, der leveres her, har vi øjensynligt flyvende action i vente, som vi aldrig har set det før. Wow!

'Top Gun 2: Maverick' har som sagt Tom Cruise tilbage som piloten Pete "Maverick" Mitchell. Han skal her træne nye flyvende rekrutter. Herunder den unge Bradley, der er søn af hans gamle partner Goose, som man vil kende fra den første film.
 
Rollelisten tæller udover Tom Cruise navne som Miles Teller, Jon Hamm, Ed Harris, Jennifer Connelly og ikke mindst Val Kilmer tilbage i rollen som Iceman.

I instruktørstolen finder man Joseph Kosinski, der tidligere har lavet science fiction-filmen Oblivion med netop Tom Cruise.

'Top Gun 2: Maverick' har biografpremiere den 26. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.