Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til 'Top Gun 2' med Tom Cruise

Maverick er tilbage!

Stem op!
65
Stem ned!
0
(reset)

Tom Cruise overraskede på Comic-Con 50 i San Diego med at frigive den første trailer til Top Gun 2: Maverick - den ventede opfølger til Top Gun fra 1986.

Hollywood-stjernen er selvfølgelig tilbage i rollen som den smarte Maverick - små 33 år efter originalen.

Filmen udspiller sig i en ny teknologisk tidsalder med droner og avancerede jetfly. Maverick er aldrig steget rigtigt i rang, men er endt som flyinstruktør, og her tager han den unge Bradley, søn af hans afdøde partner Goose, under sine vinger.

'Top Gun 2'-traileren byder på masser af jetfly, motorcykler, tung stemning og nervepirrende scener. Det ser ud til at vi godt kan glæde os til et actionbrag med masser af fart i!

Rollelisten tæller udover Cruise store navne som Miles TellerJon HammVal KilmerEd Harris og Jennifer Connelly. Mens instruktørposten varetages af Joseph Kosinski, som tidligere har lavet Oblivion med Tom Cruise.

Top Gun 2: Maverick får premiere den 16. juli 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
peter

Håber den lever op til den originale og ikke bare er endnu en action flop fra Hollywood, må gerne havde 80’er atmosfæren over sig, også glad for at se Val Kilmer tilbage

VIPER

Fedt! -Glad for Val Kilmer også vender tilbage som Iceman, & Ed Harris er med (den mand hører til i en uniform). skal nok blive hastigt & spændende!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.