Tom Holland om hvorfor 'Uncharted' var hårdere at lave end Spider-Man

Vi har talt med Nathan Drake-skuespilleren
Billede
(© Sony Pictures)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Efter kæmpesuccessen med den biografaktuelle Spider-Man: No Way Home, er Tom Holland klar til at indtage en ny ikonisk rolle.

Den 25-årige stjerne spiller nemlig Nathan Drake i filmatiseringen af den populære PlayStation-spilserie Uncharted.

Dog er det en ny og yngre version af karakteren, som venter i filmen. Det fortæller Tom Holland til os, da vi møder ham på en Zoom-forbindelse:

- Jeg spillede spillet, og jeg udviklede den her nye version af Nathan Drake, som jeg synes ville være passende til dagens verden. 

'Uncharted' bringer den unge Nathan sammen med skattejægeren Sully. Et stort eventyr venter, der både kan bringe dem tættere på en masse guld og Nathans forsvunde bror. Men det er ikke uden farer - andre er nemlig også på jagt efter skatten.

På især et punkt, har 'Uncharted' vist sig mere krævende end fx Spider-Man-rollen. Det fysiske aspekt er langt hårdere, afslører han:

- I denne film har jeg ikke det luksuriøse i at bære en maske. Så der er ikke det samme CGI-element i denne film, som der er i Spider-Man-verdenen. Så det betyder, at vi lavede hvert eneste stunt praktisk. Når vi smadrer ned i gulvet eller op i loftet og ud af en bygning, og over et rækværk, er det altsammen ægte. Det er entent mig eller mine to stuntmænd.

I interviewet dykker vi også ned i samarbejdet med hans nye makker, Mark Wahlberg, der spiller hans mentor Sully:

- Han er en god fyr, og vi kommer godt ud af det med hinanden. Jeg tror, at en af de sværeste ting ved skuespil er, når man skal tvinge kemien eller et forhold. Og vi var heldige, at kemien var noget, der kom meget naturligt til os. Vi hang meget ud sammen uden for arbejdet.

Kemien mellem de to gør sig også glædende i den improviserede dialog:

- Det meste af det Mark og jeg siger til hinanden er improviseret. Vi testede hinanden konstant, hvilket er Rubens fortjeneste, vores instruktør, og hvor samarbejdsvillig han er.

I interviewet øverst fortæller instruktør Ruben Fleischer også om de to stjernes samarbejde.

'Uncharted' kan ses i biografen nu.