Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til 'Doctor Strange 2' bekræfter: X-Men-stjerne vender tilbage!

Vanviddet starter meget snart! 

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

I anledning af Super Bowl har Marvel sluppet den første lange trailer til Doctor Strange in the Multiverse of Madness løs - og som titlen antyder, så venter der ren og skær vanvid på tværs af universer. Se traileren øverst - og den nye plakat nederst.

Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) skal stå til regnskab for det kludder, som han lavede i Spider-Man: No Way Home, hvor karakterer fra andre verdener slap ind i Marvels filmiske univers (MCU).

Det ligner også tilfældet i 'Doctor Strange 2'. Traileren ser nemlig ud til at bekræfte, at ingen ringere end Patrick Stewart vender tilbage som Charles Xavier aka Professor X, som han spillede i X-Men-filmserie, der startede i 2000. Dengang ejede 20th Century Fox rettighederne til X-Men, men nu er mutantgruppen i Disneys hænder, og derved kan Wolverine og Co. optræde i MCU.

Han stemmer optræder, mens man ser et omrids af en skaldet mand i en stol.

SE OGSÅ: Første trailer til Jurassic World 3

Dermed blandes MCUs tidslinje med de tidligere X-Men-film, hvilket må siges at være et ret opsigtsvækkende træk - men også en videreførsel af, hvad den seneste Spider-Man-film startede. I 'WandaVision' optrådte Evan Peters også, der tidligere har spillet Quicksilver i X-Men-universet, selvom det i Marvel-serien ikke viste sig at være helt tilfældet.

Netop Wanda Maximoff - alias Scarlett Witch (Elizabeth Olsen) - spiller også en stor rolle i 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'. Derudover ved vi også, at den unge helt America Chavez vil få en fremtrædende rolle.

Men hvem, der ellers dukker op fra tidligere film og andre universer, ja, det kan vi kun gætte på indtil videre - og det er vi sikker på, at en masse kommer til at gøre.

'Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness' får premiere den 5. maj.