Cookie- og Privatlivspolitik

Elvis Presley vækkes til live i første trailer til sommerens store musikfilm

Musik og ekstravagance af manden bag 'Moulin Rouge!'

Stem op!
41
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kongen af Rock'n'roll får sin egen spillefilm, når Warner Bros. til sommer udsender biografi-filmen Elvis.

Traileren er netop udkommet og giver et indblik i, hvad vi har i vente. Filmen handler om Elvis Presley og vil fokusere på hans karrieres tidlige år samt forholdet til manageren Colonel Tom Parker.

Som de fleste ved, er Elvis' liv fyldt med op- og nedture, og ved siden af den urørlige stjernestatus som rock-gud med hits som "Hound Dog" og "Heartbreak Hotel", er der masser af personlige problemer.

LÆS OGSÅ: Samlet overblik: Glæd dig til at se disse film i biografen 2022

I rollen som Elvis ses Austin Butler, som tidligere har spillet bl.a. Tex Watson i Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood. Han har the moves med hoftevrik og ansigtsmemik, men om han i løbet af hele filmen er en god Elvis, bliver spændende at se, når filmen udkommer senere på året.

Legendariske Tom Hanks spiller Parker i fuld makeup og fatsuit samt bemærkelsesværdig dialekt. Den dobbelte Oscar-vinder kommer helt sikkert til at spille en stor rolle i filmen, og som han selv udtaler i en voice-over i begyndelsen af traileren, ser mange ham som historiens skurk pga. hvad der skete med Elvis.

Mon ikke der dukker en del nuancer omkring dette billede op undervejs?

Baz Luhrmann står for instruktionen, og det kan man godt fornemme. Der er nemlig skruet helt op for pomp og pragt ikke langt fra den stil, som vi kender fra Luhrmanns musical-mesterværk Moulin Rouge! og hans udgave af The Great Gatsby.

Elvis får premiere den 23. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.