Cookie- og Privatlivspolitik

Efter 'No Way Home': Blodtørstig Spider-Man-skurk er klar til at indtage biografen!

Se den nye og sidste trailer til 'Morbius'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Mens Spider-Man: No Way Home stadig går i biografen, er Sony ved at varme op til deres næste Spider-Man-eventyr, der sætter fokus på superheltens vampyr-skurk Morbius. 

Nu er en ny og sidste trailer landet. Den er fyldt med både action, gys, humor og naturligvis Jared Leto, der indtager hovedrollen. Den har endda også plads til, at en anden Spider-Man-skurk kan få taletid.

Michael Keaton dukker nemlig op i rollen som Vulture, der som bekendt var oppe imod Tom Hollands Spider-Man i Spider-Man: Homecoming. Det ser således også ud til at bekræfte, at 'Morbius' udspiller sig i MCU's univers.

LÆS OGSÅ: Efter hård kritik - Spider-Man-stjerne går til modangreb

'Morbius' følger lægen Michael Morbius, der bliver inficeret med en form for vampyrisme, der gør, at han nu må forsøge at finde en kur, mens han kæmper imod sine lyster. Er han helt eller skurk?

Rollelisten byder på flere stjerner, bl.a. også Tyrese Gibson, Matt Smith, Jared Harris og Adria Arjona, mens det er den svenske instruktør Daniel Espinosa (Safe House, Life), der står bag kameraet.

Filmen er det næste kapitel i Sonys Spider-Man-skurkeunivers, som også består af Venom og Venom 2: Let There Be Carnage.

'Morbius' har biografpremiere den 31. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.