Cookie- og Privatlivspolitik

Ny dansk science fiction-film for hele familien giver seriøse Spielberg-vibes

'Robotbror' får biografpremiere til februar - se eksklusivt klip

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Science fiction-genren er et sjældent bekendtskab i dansk film, men ikke desto mindre er der tale om en familievenlig en af slagsen, når Robotbror rammer biograferne i februar.

Vi kan eksklusivt vise det første klip fra filmen samt plakaten, som du kan se her.

'Robotbror' foregår i en nær fremtid, hvor klimaproblemerne er løst, og alle børn har deres egne menneskelignende robotter, der følger dem rundt som personlige assistenter.

11-årige Alberte har desværre en virkelig forældet én af slagsen, som mest af alt ligner en forvokset bamse. Og hun mobbes i skolen af samme grund. Men hendes popularitet vender, da hun i fødselsdagsgave får den nyeste humanoid-model på markedet.

Albertes nye robot hedder Konrad, og han ligner faktisk 1:1 et menneskebarn. Efterhånden begynder Alberte at føle en ægte forbindelse til Konrad – men kan man overhovedet være venner med en robot?

Man kommer til at tænke på Steven Spielbergs A.I. Artificial Intelligence, hvor en kunstigt skabt dreng, spillet af Haley Joel Osment, blev taget ind i en familie som deres eget barn. Lidt en Pinocchio-fortælling i moderne, teknologiske klæder.

Robotbror får biografpremiere den 10. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter