Cookie- og Privatlivspolitik

Hvor galt kan det egentlig gå? Se den uhyggelige trailer til ny dansk gyser

Af manden bag 'En frygtelig kvinde'

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Christian Tafdrup spiddede i En frygtelig kvinde den moderne mand (og kvinde). I sin nye film går han efter høflighedskulturen, men hvor hans forrige film var en komedie, er der denne gang tale om en mørk blanding af satire og gyser.

Du kan se traileren til Speak No Evil øverst, hvor tonen bliver lagt an. Først møder vi det danske par Bjørn, Louise og deres datter Agnes, og da de render ind i hollandske Karin og Patrick, der har deres søn Abel med, på en ferie, føles stemningen let og hyggelig.

Men da den danske familie inviteres til hollændernes landsted, føles noget helt forkert. Små underlige og urovækkende hændelser får Bjørn og Louise til at studse, men tænker hurtigt: Hvor galt kan det egentlig gå?

Det høflige danske par bliver dog sat på en prøve, da deres hollandske værter viser deres sande ansigt!

LÆS OGSÅ: Første reaktioner på ny Scream-film

'Speak No Evil' er udtaget til den prestigefyldte Sundance Film Festival i Utah, som starter den 20. januar. Her konkurrerer den i særprogrammet Midnight.

Filmen, der tidligere havde arbejdstitlen 'Gæsterne', bliver skrevet af Christian Tafdrup og hans bror Mads, og det var netop de to, som også skrev 'En frygtelig kvinde' i 2017.

Speak No Evil får biografpremiere den 17. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter