Cookie- og Privatlivspolitik

Mick Øgendahl bliver skidt i hovedet i første trailer til 'Alle for fire'

Spark julemåneden i gang med et grin

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Alle for-komedieserien får endnu et skud på stammen denne vinter i Alle for fire, hvor brødrene Ralf og Timo i samarbejde med deres gamle ven Martin kaster sig ud i deres mest dumdristige kup nogensinde i forsøget på at redde kærligheden.

'Alle for fire' sparker nu julemåneden i gang med sin første trailer, hvor det gøres tydeligt, at brødrenes plan heller ikke denne gang kommer til at gå stille til for sig. Se traileren øverst.

Mick Øgendahl indtager igen rollen som Ralf, mens Anders W. Berthelsen overtager rollen som hans bror Timo fra Rasmus Bjerg. Jon Lange vender tilbage i rollen som Martin for første gang siden den første film, mens Stephania Potalivo også tilslutter sig det gakkede univers. Mens legende Ulf Pilgaard også har sin debut i universet.

Læs også: Instruktør afslører: Derfor bliver Rasmus Bjerg skiftet ud i 'Alle for fire'

Alt ånder fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf, som hænger ud med deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet. Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, og hans og Ralfs små kup kører som smurt.

Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere! Timo får nu brug for alle kneb - og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage. 

Danmarks komediekonge Rasmus Heide er tilbage i instruktørstolen efter at have stået bag forgængerne Alle for én, Alle for to og Alle for tre. I et interview med kino.dk tidligere på året afslørede Heide, at 'Alle for fire' bliver den største, vildeste og sjoveste i hele filmserien.

'Alle for fire' får biografpremiere den 3. februar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter