Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer: Tidligere skønhedsdronning fra Viborg er pille-pusher i ny dansk film

Se også den veloplagte plakat til 'Miss Viborg'

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Spillefilmsdebutanterne står på række i den danske feelgood-film Miss Viborg, hvor et uventet venskab pludselig opstår.

Førtidspensionisten Solvej og den 17-årige nabo Kates veje krydser nemlig hinanden på overraskende vis, hvilket bliver starten på et umage venskab. Nu er den første trailer til filmen landet. Se den herover.

Men måske Solvej og Kate har mere tilfælles end ved første øjekast? De stikker i hvert fald ud på hver deres måde i lokalområdet.

Solvej, som er tidligere skønhedsdronning, er nu pille-pusher i nabolaget, hvor hun triller rundt på sin el-scooter og supplerer sin førtidspension ved at sælge sin receptpligtig medicin.

Kate er derimod en både rodløs og grænsesøgende teenager, der er faret en kende vild i livet og ikke ved, hvad hun skal stille op med sin fremtid.

 

Instruktør Marianne Blicher spillefilmsdebuterer med 'Miss Viborg', der desuden er inspireret af hendes egne oplevelser og opvækst i Viborg.

Rollelisten byder på stjerneskuddet Isabella Møller Hansen som Kate. Den 19-årige skuespillerinde har man bl.a. allerede kunnet opleve i serierne 'Puls', 'Store Lars', 'Rita' og 'Ulven kommer'.

Den 60-årige Ragnhild Kaasgaard ses som Solvej og har i mange år været en del af teaterscenen. Begge skuespillere spillefilmsdebuterer således i 'Miss Viborg'.
 
'Miss Viborg' har biografpremiere den 10. marts 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.