Cookie- og Privatlivspolitik

Chok! Dansk skuespiller dukker uventet op i ny trailer til 'Uncharted'

Pilou Asbæk spiller overfor Tom Holland og Mark Wahlberg


Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Okay, hvor kom Pilou Asbæk lige fra? Det var sådan cirka vores første reaktion, da vi så den nye og eksplosive trailer til spilfilmatiseringen Uncharted.

Det var nemlig gået mange totalt under radaren, at vores helt egen Pilou har en rolle i filmen overfor bl.a. Tom Holland og Mark Wahlberg. End ikke filmdatabasen IMDb skriver noget om danskerens rolle i den kommende storfilm.

Se traileren herover for at få det første glimt af den 39-årige skuespiller i en øjensynligt barsk rolle, der kræver både fuldskæg og en klap for øjet (!). Vi glæder os til at se ham indtage filmen for fuld pirat!

 

Adventurefilmen - der som bekendt er baseret på computerspillet af sammen navn - fortæller historien om, hvordan Nathan Drake og Victor 'Sully' Sullivan mødtes. Det sker naturligvis i en hvirvelstrøm af storslået action og vilde eventyr. Det er i hvert fald, hvad traileren byder på.

Tom Holland spiller den unge eventyrer Nathan, mens Wahlberg ses som Sully. Rollelisten byder desuden også på Antonio Banderas og Sophia Ali.

'Uncharted' har biografpremiere den 10. februar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter