Trailerpremiere: Mille Dinesen slår sig løs i ny dansk skilsmisse-komedie

Holdet bag 'Rita' er tilbage med 'Tag min hånd'
Billede
(© Tag min hånd / Scanbox)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Den stjernebesatte danske komedie Tag min hånd handler om livets mange store og små udfordringer, som kommer i kølvandet på en skilsmisse. Se traileren øverst.

I 'Tag min hånd' følger vi kvinden Maja, der arbejder som læge, er hustru til Claes, mor til Magnus og alt i alt elsker sin hverdag. Da Claes beslutter sig for, at de to skal skilles, kommer det altså som et totalt chok for Maja, der pludseligt befinder sig i frit fald.

Maja skal herefter vænne sig til situationen og forsøge at genvinde kontrollen over sit liv. Hun kaster sig derfor ud på gyngende grund med en skrantende økonomi, Tinder og rosévin, hvor hun forelsker sig hovedkulds i den 20 år yngre studerende, Andreas.

I rollen som Maja ses Mille Dinesen, der senest spillede med i komediefilmen Jagtsæson. Overfor hende kan man se Ulrich Thomsen som (eks)manden Claes og Mia Lyhne som Majas veninde og kollega Signe.

Bag kameraet forenes Mille Dinesen med Lars Kaalund, som instruerede 29 afsnit af den populære serie Rita med netop Dinesen i hovedrollen, ligesom at de to har spillet overfor hinanden i Nynne.

'Tag min hånd' får premiere den 20. januar 2022.