Cookie- og Privatlivspolitik

Jared Leto bliver vampyr i ny trailer til filmen om Spider-Man-skurken 'Morbius'

En anden Marvel-skurk kigger også forbi

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Sony er ved at blive bygget et univers op omkring Marvel-superhelten Spider-Man med superskurke og antihelte som Venom og nu snart også Morbius. Se den nye trailer til 'Morbius' øverst i artiklen.

I 'Morbius' følger vi biokemikeren Dr. Michael Morbius, der lider af en sjælden blodsygdom. I et forsøg på at kurere sygdommen, kommer Dr. Morbius dog til at inficere sig selv med en form for vampyrisme.

I den nye trailer til filmen får vi en hel del smagsprøver på de mange kræfter, det lader til Dr. Morbius besidder. Samtidig teases der til, at Venom kunne komme med, da Morbius ironisk fortæller et skræmt offer, at han er Venom.

Selvom vi endnu ikke ved, hvordan 'Morbius' passer ind i det samlede billede, så ved vi, at han bliver en del af universet omkring Tom Hollands Spider-Man og Tom Hardys Venom, der er biografaktuel i Venom: Let There Be Carnage. I sidstnævnte film introduceres også superskurken Carnage, som bliver spillet af Woody Harrelson.

I rollen som Morbius ses den Oscar-vindende Jared Leto, mens også Michael Keaton er på rollelisten. Han spiller netop en anden superskurken, Vulture, som første gang optrådte i Spider-Man: Homecoming.

LÆS OGSÅ: Michael Keaton fatter ikke sine to kommende superhelte-film

Danske Clara Rosager (Journal 64) er også med i filmen. Hun optræder ikke i traileren, men på IMDb har hendes rolle fået navnet Jean. Udover Rosager kan også Jared Harris (Chernobyl), Matt Smith (The Crown) og Tyrese Gibson (Fast & Furious-filmene) opleves i den kommende vampyr-superheltefilm.

Svenske Daniel Espinosa kendt fra bl.a. actionfilmen Safe House og sci-fi-filmen Life, insturerer. 

'Morbius' får premiere den 27. januar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.