Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Pixar-filmen om den ægte Buzz Lightyear

Marvel-stjerne indtager Toy Story-universet

Stem op!
47
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Toy Story-universet vækkes til live igen næste sommer, når spin-off-filmen Lightyear får biografpremiere. Nu har animationsfilmen fået sin første trailer, som du kan se øverst.

Pixar-filmen foregår i samme univers som Woody, Buzz og resten af drengen Anders' legetøj fra Toy Story-filmene. Den kommende familiefilm har dog det twist, at den ikke handler om legetøjet Buzz Lightyear, men derimod om den astronaut, som legetøjet er baseret på.

Buzz Lightyear har i denne film derfor fået ny stemme, som i den amerikanske version leveres af Captain America-skuespilleren Chris Evans, der tidligere har givet udtryk for, at 'Lightyear' kommer til at blive noget udover det sædvanlige. 

Evans har selv reageret på traileren på Twitter, hvor han bl.a. skrev, at han var "dækket af gåsehud" og generelt deler sin store kærlighed til projektet. Se hans tweet nederst.

Traileren ligner da også et herligt action-eventyr, der blandt vækker mindelser om 'Star Wars' - tilsat David Bowies sang "Starman".

Toy Story fra 1995 var den allerførste animationsfilm fra Pixar, der sidenhen har stået bag andre elskede familiefilm som Inderst indeWall-E og Find Nemo. Woody og Buzz har desuden fået yderligere tre film seneste i 2019 med Toy Story 4.

'Lightyear' får premiere den 17. juni 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter