/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer: 'Robotbror' er dansk science fiction for hele familien

I biografen til vinterferien

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Det hører til sjældenhederne, at vi får en dansk science fiction-film. Med Robotbror er det dog intet mindre end tilfældet - og så er det endda en film for hele familien. Nu er den første trailer landet. Se den ovenfor.

'Robotbror' foregår i en nær fremtid, hvor klimaproblemerne er løst, og alle børn har deres egne menneskelignende robotter, der følger dem rundt som personlige assistenter.

12-årige Alberte har desværre en virkelig forældet én af slagsen, Robbi, som mest af alt ligner en forvokset bamse. Hun mobbes endda i skolen af samme grund. Albertes popularitet vender imidlertid, da hun får den nyeste humanoid-model, der findes på markedet.

LÆS OGSÅ: Krummerne vender tilbage! Dansk familiefilm til jul

Albertes nye robot hedder Konrad og ligner faktisk 1:1 et menneskebarn. Efterhånden begynder Alberte at føle en ægte forbindelse til Konrad, men kan man overhovedet være venner med en robot?

'Robotbror' er baseret på Morten Dürrs børnebog "Robotten kan skide!" og instrueres af Frederik Meldal Nørgaard, der tidligere har stået bag familiefilmene Villads fra Valby, Kidnappet og Team Albert.

Alberte spilles af Selma Iljazovski, mens Konrad spilles af Philip Elbech Andresen og så lægger Lars Brygmann stemme til robotten Robbi.
 
'Robotbror' har biografpremiere den 10. februar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter