Cookie- og Privatlivspolitik

Første scene fra 'Hvidstengruppen 2' viser kvinderne gøre oprør mod ydmygende tyske soldater

Der er også kommet to nye billeder fra filmen

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Med kun en måned til, at Hvidstengruppen II – De efterladte kommer i biografen - ni år efter Hvidstengruppen - er første scene fra filmen i dag blevet offentliggjort. Se den øverst i artiklen.

I scenen ser vi, hvordan Fiil-søstrene, Gerda og Tulle, sidder fanget i Vestre Fængsel, hvor de venter på at blive ført til Tyskland. Vi ser, hvordan de to er placeret på en lang række med andre kvinder, der på ydmygende vis er blevet tvunget til at grave deres eget 'toilet' foran de tyske soldater.

Tulle kan dog ikke lade være med at provokere vagterne og udvise mod over for den tyske overmagt, hvorefter situationen skærper til.

SE OGSÅ: Første plakat til 'Hvidstengruppen II' varsler nye krigsrædsler

'Hvidstengruppen II – De efterladte' fortsætter historien, hvor den forrige slap. Familien Fiils mandlige medlemmer er alle blevet henrettet af den tyske besættelsesmagt, og Tulle og Gerda holdes indespærrede i et fængsel.

Hjemme på familiens kro, hvorfra de tidligere ledte en modstandsgruppe, sidder nu moderen Gudrun, der kæmper for at få sine døtre hjem, mens hun samtidig må se efter sit lille barnebarn.

I 'Hvidsten gruppen II' vender Bodil Jørgensen tilbage i rollen som mor Gudrun, mens Marie Bach Hansen og Laura Winther Møller igen spiller henholdsvis Tulle og Gerda.

Der er også udkommet to billeder fra filmen, som du kan se nedenfor.

'Hvidstengruppen II – De efterladte' får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter