/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Channing Tatum har sin første hovedrolle i 5 år - overfor en hund og med sig selv som instruktør

Se traileren til 'Dog'

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Vi skal helt tilbage til 2017 for at finde Channing Tatums sidste hovedrolle i Logan Lucky. Hvis du altså ikke tæller animationsfilm som fx Smallfoot med, og ja, så havde han en lille gæsteoptræden i Free Guy tidligere i år.

Men til næste år er stjernen klar igen, og ikke nok med, at Tatum har hovedrollen i Dog, så har han også været med til at instruere den nye komedie. Filmen har nu fået sin første trailer. Se den øverst.

I 'Dog' spiller Tatum soldaten Briggs, der skal transportere militær-hunden, Lulu, til en begravelse. Og det bliver noget af et roadtrip, som de har i vente, hvor de begge anstrenger sig for at drive hinanden til vanvid.

SE OGSÅ: Channing Tatum og Adam Driver flipper ud over hundefilm

Tænk 'Turner & hund' møder Due Date, og du har en god idé om, hvad du har i ventet med 'Dog', som ser ud til at være fyldt med hjerte og humor. Og nå ja, så kan du også se Channing Tatum tage et bad med hunden.

Channing Tatum har instrueret filmen i samarbejde med Reid Carolin, der også har skrevet filmen. Han har tidligere stået bag manuskripterne til Magic Mike og Magic Mike XXL.

De to har tidligere været involveret i dokumentaren 'War Dog: A Soldiers Best Friend', som netop skildrer sammenholdet mellem amerikanske soldater i krig og deres hunde.

I øvrigt har Tatum selv udtryk sin store glæde for hundefilmen 'Benji', da vi interviewede ham på netop 'Logan Lucky' - se vores sjove samtale med ham og Adam Driver her.

'Dog' er får premiere den 17. februar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter