/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Se Henry Cavill som James Bond i imponerende fan-video

Superman-skuespilleren er redigeret ind som 007

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Efter Daniel Craigs afsked med rollen som agent 007 i No Time To Die har der floreret rygter i øst og vest om, hvem der skal overtage rollen som den næste James Bond.

Bookmakerne har også sat odds på, hvem der griber stafetten, og bl.a. Nikolaj Coster-Waldau har været blandt favoritterne.

En anden skuespiller, som flere gange er blevet nævnt som en mulig afløser for Craig, er Superman-skuespilleren Henry Cavill. Der sågar også har været til casting på James Bond tidligere, men som bekendt ikke fik rollen.

Nu har en super-Bond-fan dog sat sig for at teste Cavill af i rollen som James Bond. YouTube-brugeren 'stryder HD' har nemlig lavet en såkaldt deepfake, hvor han har redigeret Henry Cavills ansigt ind i en lang række af Timothy Daltons Bond-scener fra 80’erne. Meget overbevisende endda!

Se den imponerende video i toppen af artiklen.

Henry Cavill har da også tidligere selv udtrykt et ønske om få lov at spille den britiske superspion. For et års tid siden sagde han i et interview med GQ:

- Hvis Barbara [Bond producer Barbara Broccoli] og Mike [co-producer Michael G. Wilson] var interesserede i det, så ville jeg absolut gribe muligheden. På dette tidspunkt er alle døre åbne. Vi får se, hvad der sker. Men ja, jeg ville elske at spille Bond, det ville være meget, meget spændende, forklarede Cavill.

Hvem der i sidste ende skal overtage fra Daniel Craig, kan vi kun gisne om. Producer Barbara Broccoli har også udtalt, at der ikke bliver taget nogen beslutninger om de kommende film før til næste år.

Én ting, som til gengæld er sikkert, er, at arven efter Daniel Craig som 007 er noget helt særligt, og det bliver derfor en stor opgave for hvem end, der får rollen efter ham.

'No Time to Die' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter