Ny gyser med legendarisk genforening: "Det er aldrig gjort før"

'Halloween Kills' samler det gamle hold
Billede
(© Universal Pictures / UIP)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Når Halloween Kills rammer de danske biografer, er det anden del i en ny trilogi om morderen Michael Myers, der startede med Halloween i 2018 og afsluttes med Halloween Ends til næste år.

Gyseren står dog på skuldrene af 10 andre film, som tidligere er blevet lavet i den omfangsrige horrorfranchise. Det er holdet bag filmen fuldt bevidste om.

Så selvom de tidligere gysere i serien ikke som sådan har indflydelse på handlingen i 'Halloween Kills', har man formået at samle flere af skuespillerne fra de tidligere inkartioner, der går over 40 år tilbage i tiden.

I bag-om-videoen 'Return to Haddonfield' får vi en lille forsmag på den vilde genforening, der fandt sted under optagelserne - og det ser både rørende og morsomt ud! Se med i videoen øverst.

LÆS OGSÅ: Helt vildt mange mord og knuste ansigter venter i 'Halloween Kills'

Her møder man Charles Cyphers, der spillede Sheriff Leigh Breckett i Halloween fra 1978, Kyle Richards som Lindsey Wallace (den 8-årige pige som Laurie Strode babysitter i den første film) og Nancy Stephen som sygeplejersken Marion Chambers, der optrådte i de to første Halloween-film samt H20 i 1998.

I videoen kan man bl.a. også se Jamie Lee Curtis omfavne Kyle Richards 43 år efter, at de gjorde det første gang på film.

De forklarer også deres roller i 'Halloween Kills', hvor de som beboere i Haddonfield mange år senere støtter Laurie i kampen mod Michael Myers, der vender tilbage efter endnu et mislykket mordforsøg.

Haddonfield Memorial Hospital, der spillede en central rolle i 'Halloween II' (1981), vil også optræde i den nye film.

'Halloween Kills' får biografpremiere den 14. oktober.