/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

No Time to Die-stjerne om fremtiden for kvindelig Agent 007

Vores interview med Lashana Lynch og Léa Seydoux

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kvinderne har altid spillet en stor rolle i James Bonds filmiske univers, men ofte som enten eye candy eller femme fatale uden den store personlighed.

Daniel Craigs version af Bond har dog taget det kvindelige køn lidt mere seriøst, og det kulminerer i No Time to Die. Vi har talt med to af skuespillerne fra filmen, Lashana Lynch og Léa Seydoux, og du kan se interviewet øverst.

Filmen introducerer en ny 00-Agent til franchisen, nemlig den kvindelige spion Nomi, spillet af Lynch. Samtidig genfoenes Bond med sin franske flamme, Madeleine Swann (Léa Seydoux), som også optrådte i Spectre fra 2015.

SE OGSÅ: Ny Bond-skurk roser Mads Mikkelsen: "En fremragende skuespiller"

Swann spiller en væsentlig rolle i 'No Time to Die', og hendes betydning for James Bond bliver for alvor udstillet i filmen. Til det spørgsmål svarer Léa Seydoux:

- Hun forstår Bond. På den måde, at de har haft den samme slags problemfyldte barndom. Hendes far var lejemorder, så hun ved, hvad der skal til for at være en morder.

Lashana Lynch, som de fleste af os nok primært kender fra Captain Marvel, scorede rollen som Nomi, men vidste ikke, hvad hun gik ind til:

- Da jeg var til audition på Nomi, vidste jeg ikke, at hun hed Nomi, og at hun var en 00-agent. Jeg vidste ikke, at hun arbejdede for MI6. Og det der blev afsløret var, at hun bare er en normal person med følelser, humor, og hun er livlig. Hun har en mening om tingene, og hun er handlekraftig.

SE OGSÅ: Dansker er blandt topfavoritterne til at blive den næste James Bond

Léa Seydoux tilføjer om Nomi-karakteren:

- Hun er ikke en, han skal forføre. Hun er bare en agent. Og hun kunne være blevet spillet af en mand. Jeg kan godt lide roller, som ikke er kønsbestemte.

Til spørgsmålet om, hvorvidt Lynch vil vende tilbage som Nomi, hvis hun får tilbudt en ny 007-film, lyder svaret:

- Der har ikke været samtaler om, at hun vender tilbage. Men jeg nyder virkelig det faktum, at vi endelig får lov at hylde hende.

No Time to Die er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter