Cookie- og Privatlivspolitik

Ghostface er løs igen! Se første blodige trailer til 'Scream 5'

Det ikoniske trekløver er tilbage!

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Hele 25 år efter gysermesteren Wes Cravens første Scream ramte verden i 1996, lander nu den første intense trailer til det femte kapitel i slasher-franchisen med Scream 5. Se traileren herover.

Sidst vi så noget til den skræmmende morder Ghostface i filmens verden, var med Scream 4 tilbage i 2011. Nu vender den maskerede morder så tilbage for at sprede død og rædsel på ny.

LÆS OGSÅ: Her er den uhyggeligste gyserfilm nogensinde!

I 'Scream 5', der har fået den officielle titel 'Scream' som den originale film, hærger den berygtede Ghostface igen. En ny gruppe unge er i hans udvalgte, men rutinerende kræfter i skikkelse af overleveren Sidney Prescott, reporteren Gale Weathers og politimanden Dewey Riley er klar til at hjælpe dem.

Den første trailer byder på masser af mord, blod og ødelæggelse, mens den starter med en klar hyldest til åbningen på den originale 'Scream'.

Filmen byder desuden på for franchisen tre velkendte ansigter i form af Neve Campbell, Courteney Cox og David Arquette, der altså indtager deres nu ikoniske roller.

Gyserfilmen instrueres af duoen bag den intense og sorthumoristiske gyser Ready or Not, makkerparret Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett.

'Scream 5' har biografpremiere den 13. januar 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.