Cookie- og Privatlivspolitik

Respect-skuespillerinde gik all-in: Var ikke bange for blå mærker

Interview med holdet fra Aretha Franklin-filmen

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Den biografaktuelle musikfilm Respect, der handler om Aretha Franklins livshistorie, skildrer både sangerindens kamp for et gennembrud i musikkens verden og hendes private kamp i forholdet til Ted White.

Da kino.dk mødte den Oscar-vindende sangerinde Jennifer Hudson og den kendte skuespiller Marlon Wayans, der spiller henholdsvis Franklin og White, på zoom, spurgte vi derfor ind til hvordan deres samarbejde var på optagelserne:

- Jeg vil lave tre flere film sammen med Jennifer. Jeg synes vi har god kemi. Vi kommer virkelig godt ud af det med hinanden, fortalte Wayans.

En følelse, som Hudson også sidder med:

- Jeg elsker hans person.

Det gode venskab mellem de to hovedrolleindehavere, viste sig at være en stor hjælp, når de skulle filme nogle af de hårde scener mellem deres karakterer:

- Der var virkelig en tillid mellem hende og mig som venner som Ted og Aretha. Vi tog den samme tillid med til scenen, sagde Wayans.

Se også: Oscar-vinder afslører det bedste råd, som Aretha Franklin gav hende før 'Respect'

En tillid, der dog også blev sat på prøve. Det skete blandt andet i de scener, hvor bølgerne mellem Aretha Franklin og Ted White skulle gå højt:

- Nogle gange sagde hun: ”Du er nødt til at kvæle mig hårdere!” og jeg tænkte hvad? ”Bare gør det! Jeg er nødt til at mærke det, jeg er nødt til at reagere.” Og jeg sagde okay, men du får blå mærker. ”Jeg får ikke blå mærker. Hvis du slår for hårdt, så slår jeg igen,” og det gjorde hun, forklarede Wayans.

Hudson uddyber desuden også at det var sværere for Wayans at filme de scener, hvor de skulle skændes, end det var for hende, fordi de to kollegaer blev så tætte på optagelserne som de gjorde.

Marlon Wayans er normalt kendt fra komedier som Scary Movie, men instruktøren Liesl Tommy så et dramatisk talent gemt i den 49-årige amerikaner, som bl.a. er baseret på en rolle i en anerkendt narkofilm fra 2000. 

Se hele interviewet øverst, hvor Wayans også afslører sit forhold til den dramatiske genre, og om han er frisk på mere af den skuffe.

Respect er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.