Cookie- og Privatlivspolitik

Ny dansk film vinder sensationelt ved international filmfestival

Se traileren til 'Du som er i himlen'

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Den prestigefyldte spanske filmfestival San Sebastian er netop løbet af stablen. Sidste år nappede den danske Oscar-vinder, Druk, hele tre priser ved festivalen, og i år følger en ny dansk film trop.

Du som er i himlen har nemlig vundet prisen for Bedste instruktør til den spillefilmsdebuterende Tea Lindeburg, som den første danske instruktør nogensinde! Mens den blot 16-årige Flora Ofelia Hofmann Lindahl vandt Bedste hovedrolle.

Stjernefrøet delte prisen med Hollywood-stjernen Jessica Chastain for hovedrollen i filmen The Eyes of Tammy Faye.

Filmen fik en anmelderrost debut på Toronto Filmfestival, og i de kommende måned følger flere store festivaler i Sydkorea, England og Tyskland.

'Du som er i himlen' er baseret på en dansk roman fra 1912 og fortæller om livet på en gård i 1800-tallet skildret gennem tre kvinders øjne. Den 14-årige Lise, hendes faster og farmor.

Historien er sat omkring en skæbnesvanger fødsel, hvor Lise må påtage sig et stort ansvar, mens moderen er i barselssengen. Se traileren øverst.

Tea Lindeburg har senest været aktuel med Netflix-serien 'Equinox', mens Flora Ofelia Hofmann Lindahl fik sit store gennembrud i DR-serien 'Ulven kommer', der bl.a. indbragte hende en Robert - den yngst vinder nogensinde.

'Du som er i himlen' får dansk biografpremiere den 6. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.