Cookie- og Privatlivspolitik

Ny dansk film høster masser af festival-succes: Se den smukke trailer

'Du som er i himlen' har et stjerneskud i hovedrollen

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Det danske periodedrama Du som er i himlen, er en filmatisering af den danske bogklassiker 'En Dødsnat' fra 1912 af Marie Bregendahl. Nu har filmen fået sin første dramatiske og smukke trailer.

Filmen foregår i 1800-tallet på en gård, hvor historien fortælles gennem tre generationer af kvinder. Den 14-årige Lise, hendes faster og hendes farmor.

Dramaet udspiller sig omkring en fødsel, hvor den unge Lise må påtage sig ansvaret i hjemmet, mens moren er i barselssengen. Men familien må snart indse, at intet bliver som før.

I rollen som Lise finder man stjerneskuddet Flora Ofelia Hofmann Lindahl, man tidligere har kunnet opleve i bl.a. familiefilmen Landet af glas og i den kritikerroste serie 'Ulven kommer', hvor hun som den yngste nogensinde modtog en Robert-statuette i kategorien Bedste Kvindelige hovedrolle.

Den unge skuespiller har allerede fået meget rosende ord med på vejen for sin præstation i filmen, bl.a. til verdenspremieren på Toronto Film Festival. Ligesom at også optræder på lang række andre fine festivaller, herunder San Sebastian Festivallen, hvor Druk sidste år fik tre store priser.

Rollelisten byder også på mere erfarne kræfter, bl.a. Kirsten Olesen, Lisbet Dahl og Thure Lindhardt. 'Du som er i himlen' instrueres af den spillefilmsdebuterende Tea Lindeburg, der tidligere har stået bag bl.a. Netflix-serien 'Equinox'.

'Du som er i himlen' har biografpremiere den 6. januar 2022

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.